Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Slávny detektív James Lee Wong (Boris Karloff) sa zaoberá prípadom Wentworth. Z lode Cyrusa P. Wentwortha (Melvin Lang) zmizlo jeden a pol milióna dolárov v cenných papieroch tesne predtým, než sa loď záhadne potopila. Hneď potom je objavené Wentworthovo mŕtve telo. Polícia na čele s detektívom Billom Streetom (Grant Withers) podozrieva Dicka Fleminga (William Stelling), snúbenca Wentworthovej dcéry Cynthie (Catherine Craig). Detektív Wong očistí Dicka, no ťažko hľadá stopu k záhadnému vrahovi... (matriosa)

(více)

Recenze (2)

liquido26 

všechny recenze uživatele

Další typická wongovka. V podstatě všechno to, co platilo o předchozích dílech platí i o Doomed to Die. Bavilo mě to opět hlavní díky humoru, který do filmu vnesla postava Bobbie Loganové a její slovní přestřelky a naschvály s nerudným a natvrdlým kapitánem Streetem. Např. ta scéna, kdy z ničeho nic vezme nůžky a ustřihne jí to ptačí péro, co měla na klobouku, mě fakt dostala. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

"Magnát v oblasti námořní přepravy, Cyrus Wentworth, právě sklíčený kvůli havárii svého zaoceánského parníku 'Wentworth Castle', je zastřelen ve vlastní kanceláři... a to právě ve chvíli vykopnutí snoubence své dcery, Dicka Fleminga. Přirozeně, kapitán Street posílá za mříže Dicka, jenže reportérka Bobbie Logan, přitažlivý to osten po Streetově boku, je tak přesvědčená o jeho omylu, že na pomoc angažuje detektiva Jamese Lee Wonga (Boris Karloff) - aby našel pravého vraha." FIlm je typická detektivka, jakých běží v televizi nespočet. Nejedná se o žádný alespoň zčásti hororový snímek, jak uvádí IMDB. Snad jediným takovým prvkem je samotná tvář Borise Karloffa, který by své přirozeně strašidelné charisma uchoval snad v jakékoli roli. ()

Reklama

Reklama