Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Krahulíková nabádá Jakuba, aby se přesunuli více do středu Čech, to ale Jakub odmítá. Rodina se totiž za žádnou cenu neopouští. Pepova hospoda je nyní místem, kde se politika probírá prakticky neustále. Jak dlouho ale vydrží možnost o něčem takovém diskutovat? A Vojta se seznamuje s pošťačkou. Dívka má ale jednu vadu –⁠ ovšem ne na kráse. (Televize Seznam)

(více)

Recenze (5)

nervoznideda 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

seriál je díky panu dietlovi skvělý ,frej má hroznou roli ,toho skopčáka hraje skvěle, až je mi ho líto deda:-) Bošek je kouzelnej role na zabití, jako Cvach v nemocnici nc:-)Terezka Preisová je moje kočka , všichni herci odvedli tu nejlepší práci při tomto seriálu mám i slzu v očích je OK:-) ()

GASTON73 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Anna Jiřího neuzdravila, zemřel. Na hostině v Pepově podniku U pošty se debatuje o svízelné politické situaci. Z pohraničních oblastí odcházejí čs.vojáci. Toník mluví na schůzi Národní fronty, henleinovci ji chtějí rozbít, zabrání tomu Florián. Krahulíková nabízí Jakubovi, aby s ní přešel do vnitrozemí, Jakub chce jít jen s celou rodinou. Toník přechází do ilegality.Vojta se chystá s kamarády rozbít schůzi henleinovců, akce skončí fiaskem. Na schůzi byl i Hamerschmied, kterého přemluvil Schlapke, aby se přihlásil k německým předkům. Chlapce, kterým hrozí napadení od henleinovců, zachrání děvče z pošty, Líza. Vojtovi se líbí, ale dozví se, že je Němka…(www.serialzone) ()

Reklama

Reklama