Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pepa pořádá v místní hospodě velkou hostinu. Vítá vojáky Rudé armády a z koncentračního tábora se vrací Kuba. Poslední němečtí vojáci opouští obec a zdá se, že se vše zase v dobré obrátí. Jak to ale v životě bývá, vždy se objevují vzlety a pády. Anna si myslí, že našla konečně svého milého, ale ten se radši odebírá do Prahy na studium medicíny. Na svatbu to tedy zatím nevypadá. (Televize Seznam)

(více)

Recenze (6)

topi80 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak ani nevím, jestli to ten Haničnec hraje tak skvěle, nebo bych mu měl jeho přehrávání vytknout. V těchto dílech každopádně vládne Krampol ve své životní roli. ()

sator 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V hospodě zpívají ruští vojáci společně s českým osazenstvem ruskou baladu "Volga, Volga mat' rodnaya", známou též jako „Stenka Razin“. Text napsal Dmitri Sadovnikov v roce 1883. Autor hudby je neznámý. ()

Reklama

GASTON73 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vilemína s dcerou objeví Vojtu prchajícího z totálního nasazení. Krupka ho jen nerad nechá u sebe. Zatímco poslední němečtí vojáci Albrechtice opouštějí, Pepa, který pořádá v hostinci velkou oslavu, vítá prvního sovětského vojáka. Hostinská Marta, na níž je hostinec napsán, slaví také a sladce z toho umře. Syn Kuba se vrací z koncentračního tábora. Milada ho vítá výčitkami, otec líp. Anna, která do osvobození vykrmovala svého medika, ho doprovází na vlak do Prahy, aby pokračoval ve studiích. Po čase od něj dostane dopis, že se ještě nemůže ženit. (www.serialzone) ()

nervoznideda 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

hochštapler je kouzelný Haničinec se vyřádil, ta role mu seděla až do konca :-)Řehoř utřel hubu a Vízner taky, prima díl, jako celý zeriál:-) Miládka byla taky skvělá , vlastně ty ženský to mají v krvi:-) Munzar se chce stát komunistou, tak to mě šokovalo nemám slov:-) komunisti začali vystrkovat růžky a od té doby do 1989 ,ale i nyní to stojí za hovno ,je mi 77 a vím jak to bylo :-) PS mám sklerózu, ale tu dobu si pomatuji :-)Dietl dělá pěkný vlnobití Kostka blbej pošťák pak chytrý komunista, připadám si jako na lodi a nemám co blejt :-)16.3.19 i dnes 17.2.2020 i dnes Dietl je prostě 1čka 18.1.2o21 ()

Zajímavosti (1)

  • V hospodě zpívají ruští vojáci společně s českým osazenstvem ruskou baladu „Volga, Volga mat' rodnaya“, známou též jako „Stenka Razin“. Text napsal Dmitri Sadovnikov v roce 1883. Autor hudby je neznámý. (sator)

Reklama

Reklama