Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vojta prožívá nejšťastnější okamžiky ve svém životě, protože se mu narodil syn. Jinak ale další důvody pro oslavu nejsou. Jakub Cirkl odchází do penze a pořádá rozlučku. Z ní ale všichni odejdou rozhádání především kvůli politice. Bošek navíc žádá Emila Krahulíka o novou čističku vody, kterou ale majitel nechce pořídit. (Televize Seznam)

(více)

Recenze (5)

nervoznideda 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

stranický příkaz tak to mě ťalo do živého, a říká to přiblblý listonoš, po válce nový kovaný soudruh předseda KNV, ten Dietl si z komoušů dělal prdel a oni mu to sežrali i s navijákem :-) a my jsme jim taky lezli do rekta , ještě mám hlavu od indulony , aby to hezky klouzalo :-) jakuba skláře mám rád ten nám ukázal jaký jsme češi svině 18.1.2021 ()

sator 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nerad bych svou hospodu kupoval potřetí...Bošek (Petr Haničinec) nosí na rukávu pásku s písmen RG. Jedná se o tzv. Revoluční  gardy. Revoluční gardy byly ozbrojené jednotky českých dobrovolníků, působících od 23. května 1945 do srpna 1945 v českých zemích, a to zejména v pohraničí. Protože si často vykládaly zákony ve svůj prospěch, a obohacovali se na majetku Němců, říkalo se jim rabovací gardy. ()

topi80 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Příprava na věci příští. Nejprve vyhrocená debata v hospodě, kde člověku za toho soudruha v podání Hanzlíka bylo trapně. Dříve celkem hodnou kapitalistickou rodinu reprezentuje nepovedený syn, který už je zlým kapitalistou, tak uvidíme, jak s ním soudruzi naloží, až přijde Vítězný únor. Zajímavé ale je, že v překřikované debatě se soudruhem Boškem jsem musel dát ve všem za pravdu jemu a pochybuji, že to většina diváků měla jinak. A samozřejmě se musíme prostřednictvím sedláka Krupky podívat na zoubek i hamižným sedlákům, abychom je za pár let mohli v lepším případě združstevnit, v horším rozkulačit... O odlehčení se postará Václav Sloup a jeho spravování střechy. ()

GASTON73 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vojtovi se narodil syn Toník. Do oslavy na peci vstupuje Emil Krahulík nevybíravým způsobem. Ani při loučení na peci nemá Emil na Jakuba čas. Rozloučení je v hostinci a huťští se tam pohádají podle stranické příslušnosti. Bošek se vypraví na Vojtu, že ho osočuje. Vdovec sklář Divíšek, by se chtěl zalíbit Anince, a proto požádá Jakuba o podporu. Do huti přijíždí Bošek a chce, aby Emil dotoval stavbu čističky vody, ten odmítá… (www.serialzone) ()

Reklama

Reklama