Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po Krahulíkově útěku za hranice se stává novým ředitelem huti Rudolf Hajný. Zprvu moc příznivců nemá, ale postupně si místní získává na svou stranu. Dokonce Vojtovi nabízí místo jeho zástupce. Ten má dilema. Jeho otec Jakub vždy tvrdil, že Cirklové patří za pec a ne do kanceláře. Nastává ale průlom, hlavně po přímluvě Nanynky, která v Hajném našla zalíbení. (Televize Seznam)

(více)

Recenze (5)

nervoznideda 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

všichni herci byli výborní a záporák haničinec hraje prostě hajzla, život je krásný, ale lidi stojí za h...o už si ho pouštím po x-té a vždycky jsem na mrtvici PS je mi 77 let a něco si pamatuji,pan dietl byl výborný vypravěč a pan Stránský také zdraví deda honza:-) je mi líto petra kostky zahrát přiblblého komunistu a miládka byla taky skvělá na facky nc deda:-)jak se jim hrálo? snad u toho měli i srandu nc deda:-) ()

GASTON73 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Krahulíkova vila (Krahulíkova vila) - Krahulík prchá v kamionu přes hranice. Jako ředitel nastupuje do firmy hutník Hajný, který se okamžitě střetne s Vojtou. Naopak Pepa mu dá důležitou radu, jak vyhovět huťským. Hajný se seznámí s Naninkou, od první chvíle jsou si velice sympatičtí. Hajný jejím prostřednictvím nabídne místo zástupce Vojtovi. Otec Jakub radí Vojtovi, aby zůstal u verkštatu. Hajný se znovu setká s Nany a po jejich rozmluvě Vojta místo přijímá. Otec se v nesouhlasu stěhuje k Vilmě do statku. (www.serialzone) ()

Reklama

Reklama