Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když mladý účetní Steven Goodson (Fred Savage) zjistí, že ho jeho překrásná dívka podvádí, je zdrcen. Jeho nejlepší přítel, který je zasnouben s dívkou, kterou nemiluje, ho přesvědčí, aby své zlomené srdce léčil tím, že se vyspí s co nejvíce ženami. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer

Recenze (12)

Juto 

všechny recenze uživatele

Komediálne načasovanie niekoľkých okamihov vo filme bolo bezchybné, či už išlo o herectvo, réžiu alebo strih. Postupom času bude film veľmi temný a vy budete cítiť, čo si hlavný hrdina (antagonista) prežíva. Savage vás núti vcítiť sa do neho. Režisér Segal odviedol úžasnú prácu, keď ukázal človeka ako cibuľu, ktorá ukazuje všetky vrstvy toho, kto sme, a zároveň pridal prvok humoru, ktorý odľahčil temnotu toho, čo v nás všetkých ako ľudí leží hlboko. 6/10 ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 6/10 Děj 6/10 Hudba 6/10 Prostředí 7/10/// +Amy Adams, příjemně vtipné a sexuální -ještě mohlo mít větší tah na branku/// Jednou v noci si takhle bloumám bytem a napadne mě zkusit si pustit telku. Přepnu na Jojku a koukám, běží tam nějaké péčko. Paráda, stejně nemám náladu na něco dramatického, navíc název filmu mi dává za pravdu. Po několika minutách zjišťuji, že u porna už jsem se dlouho tak nebavil a najednou začínám poznávat známé tváře. Říkám si co dělá Amy Adams v takovém filmu? No co přešel jsem to a koukám dál, až teď zjišťuji že to je Last Run. Škoda, byl by to hodně dobrý nepřístupný film, takhle je to jen průměrná komedie se zajímavý nápadem a několika vtipnými momenty./// Celkem 62%/// ()

Reklama

freddy 

všechny recenze uživatele

Fred Savage, ten roztomilý a slušný chlapec ze seriálu Báječná léta, se nám změnil v docela pohledného třicátníka, který v tomto filmu klátí jednu holku za druhou a mění se v sexuálního ďábla. Jinak tento film takřka o ničem jiném není. Samozřejmě Steven, kterého hraje právě Fred Savage, zde není jediná postava, ale je to prakticky jen o něm a o tom, jak se vyrovnává s rozchodem se svou atraktivní dívkou. Nějaký hlubší děj zde rozhodně nenajdete, a ono by sem ani něco takového nezapadalo, tohle je prostě film o sexu a o tom, kam až může jednoho nešťastníka taková sexuální závislost přivést. Fred Savage rozhodně umí hrát, což dokazoval právě v seriálu Báječná léta, ale otázka je, jestli tento jeho výkon nějaké náročné herectví vůbec vyžadoval. Ale zase na obranu filmu musím říct, že jsem ani nic duchaplnějšího nečekal, chtěl jsem se pobavit a odreagovat a hlavně jsem chtěl vidět Freda Savage v dospělosti, a přiznávám, že na film jsem se podíval hlavně kvůli němu. A k mému překvapení film ani nebyl nějak příliš nudný, ale na můj vkus je zde opravdu mnoho souloží, až to pak člověka otupí. A zároveň musím také říci, že pro chování hlavního hrdiny jsem neměl žádné pochopení, respektivě nechápal jsem příliš jeho pohnutky a jeho jednání, ale jinak je to příjemná oddechovka, se kterou se dá docela dobře odreagovat, a když už nic jiného, tak stojí za to vidět toho hošíka z Báječných let v této roli sexuálního ďábla. Je to za tři hvězdy. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Film o závislosti na sexu. Proč ne? Ke všemu film má opravdu zajímavý střih a provedení, takže myslím, že na ty 4 hvězdičky sice s odřenýma ušima to má. 65% ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Po zhliadnutí The Last Run, môžem povedať s určitosťou dve veci, tak za prvé, Amy Adams so svojimi skvelými hereckými schopnosťami a šarmom môže úplne vyrovnane konkurovať najväčším kráskam sveta ..a po druhé, Fred Savage mi už nepríde tak neatraktívny herec, ako doteraz. Veľmi príjemné prekvapenie. Chémia uveriteľná, pár originálnych nápadov by sa tiež našlo, humor je svieži. Obom sympatickým protagonistom to neskutočne ladilo. Skvelý romanťák, v ktorom je veľa príjemne úsmevných scén. Príbeh je jednoduchý a predvídateľný, napriek tomu ani na chvíľu nenudí. Ba práve naopak. Vďaka hlavnej dvojici, medzi ktorou to iskrí, je furt na čo sa pozerať. Zahrané je to skvele. Čo ma veľa potešilo je aj soundtrack, ktorý pridáva filmu ľahkú atmosféru. Celým filmom sú sprevádzané dobré pesničky, čo by som nečakal, že niekedy u nejakej komédie pochválim. Má to proste niečo do seba a odporúčam každému na večernú víkendovú pohodu. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama