Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dva kadeti vedou paralelní a stejně nebezpečný život. Jeden je vyslancem mafie, infiltrovaný v policejním prostředí jako vyzvědač a druhý naopak vyzvědačem policie v kruzích mafie. Špionážní drama pokračuje na obou stranách. Naproti vzrůstající důvěře začíná tak jako mafie, i policie cítit šikovný podvod. Stres se zvyšuje a Chan a Lau musí jen jediné. Dostat se z této hry živí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (94)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Největší problém celé trilogie Infernal Affair je fakt, že se snaží roztáhnout děj dostačující na výborný detektivní film na tři díly a každému dát smysluplný začátek i konec. To se prostě a jednoduše nedá a po jedničce vám autoři jen servírují trochu toho vysvětlování, které na kvalitách jedničky nic nezmění. Chvílemi mi přijde, že někdo natočil tři díly volavky naráz a vytvořil jeden film a doufal, že vše ostatní použije v mamutím Direct cut-u, který by vše vyprávěl chronologicky a postavy by se nám tak dostali pod kůži mnohem více. ()

Kulmon 

všechny recenze uživatele

Zcela zbytečný film, který se snaží vysvětlit některé věci ze skvělého prvního dílu. Ve skutečnosti však nikoho, kdo viděl první díl nezajímají. Z tohoto hlediska je takový film k ničemu. Zároveň se na něj asi ani nedá dívat jako na samostatný subjekt. Nezvratitelným aspektem jsou však určité kvality, které však v kontextu vzniku nemohou působit lépe než průměrně. ()

Reklama

Psema 

všechny recenze uživatele

Rozpačité pokračování, jež mě nedokázalo chytit za srdce ani z poloviny tak, jako fantastický první díl. Vinu nepřičítám překombinovanosti, ale spíš nezajímavosti scénáře. Už u prvního dílu mě postava Sama moc nezajímala (zvláštní, když je to hlavní badass), ale tam jsem měl možnost nechat se strhnout soubojem dvou infiltrátorů. Dvojka je jen skvěle natočená, lehce nadprůměrně zahraná a bez znalosti prvního dílu naprosto zbytečná. 70% ()

MikO_NR_1909 

všechny recenze uživatele

Príliš zložité a roztrieštené. Postáv je tu veľmi veľa, majú približne rovnaký priestor sebarealizácie, ale je to skôr na škodu veci. Ešteže hudba drží nad vodou hluchšie pasáže a tým pádom dáva pocítiť hlbší nádych, i keď bez nej je tu nulové odovzdanie sa deju. Zčasti aj ja "chybujem", že som videl toto pred slávnejšou jednotkou, ale aj keby pobadám väčší myšlienkovitý presah, na **** to stále mať nebude. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby Celosvetovo $3,816,059║ Opäť celkom zaujímavo vykonštruovaná kostra príbehu ale prepojenie medzi udalosťami nulové, v postavách som mal akurát tak miš-maš, dokiaľ som sa dostal do diania a aspoň z časti pochopil o čo tam ide uplynul skoro celý film, ďalej minutáž tu je maximálne ubíjajúca, vizuálne celkom ujde a hudba nabrala na dynamike ale k ponúkaným obrázkom niekedy bola hudba až moc pompézna na to že poväčšinou išlo o statické scénky. /30%/ ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

  • Český dabing obsahuje dvě chyby. Za prvé mluví o Pekingu, městě, resp. pobočce kriminální organizace, jako o postavě, za druhé slovo „chivalry“, tedy statečnost, rytířství resp. charakter či vychování v přeneseném slova smyslu, nechává zcela bez překladu. [Zdroj: G.cz] (asdfasdf)

Reklama

Reklama