Reklama

Reklama

Epizody(4)

Cyklus příběhů, které pojednávají o tom, jak křehkou záležitostí jsou partnerské vztahy. Název cyklu je odvozen od citátu R. Musila: „Člověk v manželství nikdy neví, kdy končí pití vody a začíná tonutí“. Čtyři samostatné příběhy byly inspirovány skutečnými životními případy, se kterými se spoluautor scénářů M. Plzák (spolu s O. Zelenkou) setkal ve své dlouholeté praxi. (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele javlapippi k tomuto seriálu (4)

Hledání věrné ženy (1996) (E01) 

"Dneska jsou všichni jen na počítače, na faxy a na decibely!" Petr Kostka ako žiarlivý magor je famózny. Zvyšok tiež docela ujde. ()

Hysterka (1996) (E02) 

Bordové sako ako poznávací element 90. rokov. Famózna hysterička Cibulková, psychiater nad vecou Štěpánek, neveriaci tomáš Skopal. Vynikajúce! ()

Nejsem líná, jsem chudokrevná (1996) (E03) 

Veľmi dobré. Adamovská vo vrcholne nesympatickej úlohe nezodpovednej flákačky, Hartl ako zatiaľ to znášajúci trpiteľ, Töpfer ako nesmelý intelektuál-staromládenec, ale najviac sa mi páčili Bohdanová a Řehák ako postarší zohraný manželský pár. ()

Smečka cti (1996) (E04) 

"Časované cizoložství, před druhou světovou válkou to byl trestný čin!" Famózny Preiss ako paranoidný žiarlivec de luxe. Vynikajúce. ()

Související novinky

Zemřel režisér Dušan Klein

Zemřel režisér Dušan Klein

10.01.2022

Ve věku 82 let zemřel oblíbený režisér Dušan Klein. Kvůli svému židovskému původu byl jako dítě internován v koncentračním táboře Terezín. V 50. letech se objevil v dětských rolích ve filmech Můj… (více)

Reklama

Reklama