Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Přestavba Kunštátu už jede na plné obrátky. Starosta František Bavor (Zdeněk Buchvaldek) řeší už jen běžná nedorozumění a konflikty, které k takto rozsáhle stavbě patří. Za Františkem přijede jeho žena Jitka (Jiřina Bohdalová), která od posledního konfliktu mezi manžely žila v Hradci. Ale Bavorovi se domů moc nechce, a když tam nakonec dorazí jeho žena, už tam není. Bohunka (Milena Steinmasslová) a Jan Mikuláš (František Němec) prolamují vzájemnou plachost a začínají spolu chodit. František se doma cítí sám zbytečný a zvažuje návrat k manželce Jitce. Jitka ale přijíždí za ním, setkání je však dosti rozpačité a ona odjíždí zpět do Hradce. František se spontánně rozhodne a za Jitkou nečekaně přijede s tím, že si ji chce odvést domů. Dorazil však ve chvíli, kdy ona vyhazuje svého milence způsobem, který je jí vlastní, tedy zlým a dryáčnickým. Bavor se beze slov vrací domů. (sator)

(více)

Recenze (2)

topi80 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ten rozchod, na ten byla použita poněkud klišoidní berlička. Jinak, děj nám pomalu spěje do finále. Ale upřímně řečeno, ty novostavby na mě moc vábně nepůsobily. ()

sator 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přestavba Kunštátu už jede na plné obrátky. Starosta František Bavor (Zdeněk Buchvaldek) řeší už jen běžná nedorozumění a konflikty které k takto rozsáhle stavbě patří. Za Františkem přijede jeho žena Jitka (Jiřina Bohdalová), která od posledního konfliktu mezi manžely žila v Hradci. Ale Bavorovi se domů moc nechce, a když do něj nakonec dorazí jeho žena už tam není. Bohunka (Milena Steinmasslová), a Jan Mikuláš (František Němec) prolamují vzájemnou plachost a začínají spolu chodit. František se doma cítí sám, zbytečný, a zvažuje návrat k manželce Jitce. Jitka ale přijíždí za ním, setkání je však dosti rozpačité a ona odjíždí zpět do Hradce. František se spontánně rozhodne, a za Jitkou nečekaně přijede s tím, že si ji chce odvést domů. Dorazil však ve chvíli kdy ona vyhazuje svého milence, způsobem který je ji vlastní, tedy zlým a  a dryáčnickým. Bavor se beze slov vrací domů. ()

Reklama

Reklama