Reklama

Reklama

Krtek a houby

  • Slovensko Krtko a hríby
všechny plakáty
Animovaný / Krátkometrážní / Rodinný
Česko, 1997, 5 min

Obsahy(1)

Ke Krtečkovi se přistěhují dva drzí hříbci. Krtek se jich chce zbavit, poprvé je odnese ke stromu (vrátí se), pak je vyhodí (stejný výsledek). Nakonec se ukáže Krtkova temná stránka, když na hříbky pozve zlého červa. Hříbci se rozbrečí, Krtkovi je jich líto, a tak je nechá bydlet u sebe. Začne pršet, hříbci se dospějí... (Matrinx)

(více)

Recenze (36)

genetique 

všechny recenze uživatele

Už som sa zľakol, že Milerovi došli nápady, no jedna slabšia časť sa musí dať prehliadnuť. Krtko si to ale svojím jeejda vždy vyžehlí. Hríby sú mrchy, ale krtko vie byť väčšia :). 70%. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Nový, slabý, ubrečený. Krtek patří do jiné dekády. A tak by to mělo zůstat. Tohle už prostě není ono, o klasice bych zdaleka nemluvil. ()

petaspur 

všechny recenze uživatele

Na krtečkově hromádce kvalitní hlíny se usídlily dva hřiby. Krtečkovo "Huš" na ně neplatí, po odnesení udělají "Kuk" a zase se vracejí, až krtečkův zákeřný tah s nenažraným slimákem je přiměje ke zběsilému úprku. Krteček si však včas vzpomene na své dobré srdce. ()

Zajímavosti (2)

  • Jedná se o první díl, kde byla použita úvodní skladba, která vydržela až do posledního dílu Krtek a žabka (2002). (hrnpol)
  • V rozmezí pěti let vysílání krtkovi svůj hlas propůjčila dcera Dagmar Patrasové a Felixe Slováčka Anna. (Fenk)

Reklama

Reklama