Reklama

Reklama

Krtek a houby

  • Slovensko Krtko a hríby
všechny plakáty
Animovaný / Krátkometrážní / Rodinný
Česko, 1997, 5 min

Obsahy(1)

Ke Krtečkovi se přistěhují dva drzí hříbci. Krtek se jich chce zbavit, poprvé je odnese ke stromu (vrátí se), pak je vyhodí (stejný výsledek). Nakonec se ukáže Krtkova temná stránka, když na hříbky pozve zlého červa. Hříbci se rozbrečí, Krtkovi je jich líto, a tak je nechá bydlet u sebe. Začne pršet, hříbci se dospějí... (Matrinx)

(více)

Recenze (36)

genetique 

všechny recenze uživatele

Už som sa zľakol, že Milerovi došli nápady, no jedna slabšia časť sa musí dať prehliadnuť. Krtko si to ale svojím jeejda vždy vyžehlí. Hríby sú mrchy, ale krtko vie byť väčšia :). 70%. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Nový, slabý, ubrečený. Krtek patří do jiné dekády. A tak by to mělo zůstat. Tohle už prostě není ono, o klasice bych zdaleka nemluvil. ()

petaspur 

všechny recenze uživatele

Na krtečkově hromádce kvalitní hlíny se usídlily dva hřiby. Krtečkovo "Huš" na ně neplatí, po odnesení udělají "Kuk" a zase se vracejí, až krtečkův zákeřný tah s nenažraným slimákem je přiměje ke zběsilému úprku. Krteček si však včas vzpomene na své dobré srdce. ()

Aky 

všechny recenze uživatele

Krtek je zřejmě nesmrtelný a nadčasový. Nápad, syžet y příběhů, realizace, všechno je harmonické, originální a přitom zobecňující. I když jsou ěkteré epizodky slabší, pořád jsou skvělé. ()

boshke 

všechny recenze uživatele

Houbový díl je hodně slabý. Houby si usmyslí, že budou Krtka šikanovat, a pak bulí když je pomocí slimáka vyžene. Co z toho? 50% ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Pro někoho je zlo dobro. Zde pro krtečka je dobrem aktivní červ, který je ale zlem pro život hříbků. 5 minut na vyřešení příběhu není moc, ale někdy krtek musí řešit problém i 28 minut, takže za pět minut to musel vzít autor hopem. Důvod nebyl jiný, než že neměl víc času si s tímhle dílem pohrát. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Nikdy si nezahrávej s krtkem, obzvláště, jsi-li houba, protože na tebe pošle mlsného slimáka a to je konec. Nicméně krtek je v hloubi duše dobrák od kosti a pár slz ho vždy obměkčí. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Keby tam nebola tá pomoc, tak podľa mňa by to bolo totálne zbytočné dielo. Niekedy robiť veci, len aby boli, nie je správne. ()

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Krteček je symbol mého dětství, ať jsem se na něj podíval v televizi, ať jsem si ho prohlížel v knížkách, a nebo ať jsem se s ním bavil s kamarády ve školce.. Kouzelný krtek, takřka bez chyby.. ()

IllIlIlIIl 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejznámějších českých animovaných pohádek pro děti. Jako malý capart jsem měl Krtečka rád, ale objevily se dětské seriály, které jsem měl radši. ()

Aelita 

všechny recenze uživatele

Nedokáži si tento příběh vysvětlit jinak, než že si v něm Zdeněk Miler vyventiloval svou zkušenost s vlastními dětmi. ()

Wallas 

všechny recenze uživatele

Díky své vypočítavosti a vyděračským sklonům, si Krtek nakonec zajistí solidní přístřeší ze zmutovaných hřibů. ()

Reklama

Reklama