Reklama

Reklama

Recenze (3)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Poručík Mario se vydá zatočit s drogovou mafií. Naváže známost s tamější zpěvačkou, aniž by tušil, že je na něho nasazená, aby se ke kmotrovi dostal co nejblíže. Mezitím ale přijede jeho žárlivá manželka s dcerou, aby mu byly nablízku. Protože je ale manželka navíc blbka, tak večer nechá dceru spát v hotelu a jde na výzvědy. Tu mezitím unesou. Nastane hledání dcery, což se pěkně protáhne. Drama s kriminální zápletkou vypadá starší, než je. Horor ani náhodou, po většinu času se žvaní a řeší - tu jak dopadnou mafiány, tam zase jak zajistit, aby členové konkurenční mafie, co mají přijet, neměli problémy a tadyhle jak zachránit dceru. Naprostá ztráta času. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Strašně nevyrovnaný a oprávněně zapomenutý film s Karloffem tentokráte v Italské produkci, tohle je film kterej sice má dobrý masky ale ty se ukážou jen sporadivky a tak nás čeká neuvěřitelná sprška nudy a špatných keců, navíc samotnej KArloffem je tu silně nevýrazenej a docela mě i štval. Co se ale musí nechat je parádní atmosféra ze staré školy ale i tak to je zatraceně málo. ()

Oktavianus 

všechny recenze uživatele

Koho by napadlo, že když vidí film s názvem The Island Monster v kategorii horor a s Borisem Karloffem v hlavní roli, že v něm nejenže nebudou žádná monstra, ale nebude to ani horor. Příběh o vládním zmocněnci, co se má vypořádat s mafiány, ale je mu uneseno dítě na ostrov, je nezábavný, ukecaný a nudný. A na svou dobu i šíleně dlouhý (hodinu a půl). Karloff taky hraje jen na půl plynu, o zbytku italského ansámblu ani nemluvím, nejhorší je ale to dítě - že neumí hrát, no budiž, co by člověk po nějakém spratkovi chtěl, ale že je nadabovaný dospělým, který ohavně pitvoří hlas, to bylo naprosto odpuzující. Nejlepší bylo, když bylo v bezvědomí - hrála ho potom loutka a bylo to lepší než s živým dítětem. Film byl navíc nějak mizerně sestříhán, taliánská režie taky nedopadla nejlíp... zkrátka, jako obvykle je hodnocení na IMDb pravdě daleko bližší než přepísklé hvězdy mých kolegů. ()

Reklama

Reklama