Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hrdinou francouzské komedie režiséra Didiera Troncheta je Jean-Claude, který večer rozváží pizzu a přes den předvádí živé sochy. Právě se s ním rozešla přítelkyně, která už má dost jeho životního stylu. Naštěstí však má tři kamarády, kteří mu pomohou, aby se znovu postavil na nohy. Po čase se Jean-Claude setkává s fascinující Mariannou. Bude to on, kdo odhalí její tajemství? Podaří se kamarádům Bobovi, Luisovi a Jeffovi zachránit ho znovu? A dočká se Jean-Claude toho, že někdo konečně ocení jeho talent? Na všechny tyto otázky najdete odpověď ve francouzské komedii o přátelství, sexuální frustraci, lásce a pizze. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Překvapivě sympatická komedie. Nesmělost a smůlu sdědil hlavní hrdina asi po Pierre Richardovi a proto mě byl ohromě sympatický. Scéna, ve které Jean -Caude dovezl pizzu rozvášněné nynfomance na mě zapůsobila natolik, že uvažuji o změně zaměstnání. Pokud si otevřete láhev vínečka dáte si pizzu a budete se na to dívat se svou princeznou rozhodně máte zaděláno na krásný večer. Tak teď nevím jestli mě v hodnocení neovlnili spíše vzpomínky na ten večer.... . Blbost zbytek večera by byl za 5* ! ()

pend 

všechny recenze uživatele

Nenápadná, ale sympatická komedie o poněkud nešikovném Jean Claudeovi. některé nápady jsou ovšem úchvatné. Jenom ty ukradené skůtry jsem mu nepřál. ()

Reklama

Reklama