Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Majitel developerské firmy je vzteky bez sebe, neboť tratí obrovské peníze kvůli jednomu staříkovi, který nechce prodat pozemek se starým domem, v němž bydlí a ve kterém provozuje i hospůdku. A štve ho to proto, že tahle stavba je naneštěstí přesně uprostřed jinak souvislé zástavby, kterou milionář postavil, právě staví, nebo ještě plánuje postavit. Poinformoval se proto na svého protivníka a teď svým podřízeným na pracovní poradě může říct: 1) dědek, co nám dělá problémy je komunista; 2) komunisté jsou proti soukromému vlastnictví; tudíž 3) když mu sebereme jeho nemovitost, nemůže proti tomu nic říct. S tímto plánem chce svému otci pomoci i Marcella (Mina), ale když později vešla do lokálu a poznala dona Leopolda (Carlo Pisacane), bývalého garibaldiovského partyzána, a báječnou společnost mladých lidí, kterým u sebe poskytl zázemí, v tu chvíli změnila názor. Teď pomáhá zachránit podnik a kříží tak otci plány. (chamonix)

(více)

Recenze (2)

kamigava13 

všechny recenze uživatele

Krásná 60. léta měla styl. Koukla jsem na to kvůli zpěvačce Mině a jejímu hitu “Il cielo in una stanza”. Velmi mě tahle píseň zasáhla. Verze Gina Paoliho je také povedená. Ženy v té době měly nádherný, elegantní styl oblékání a účesů typu včelího úlu. Hodně v té době udávala směr módy má oblíbená Audrey Hepburn. Byla to zlatá éra! Škoda, že se nedá vrátit v čase. ()

chamonix 

všechny recenze uživatele

Příběh je stejnou měrou jednoduchý i předvídatelný, ale zase je to plné italského rock´n´rollu. Za Celentanův největší hit třetí *. ()

Reklama

Reklama