Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Idylický život Grace Trevethanové se hroutí. Sebevražda manžela, po němž zbyla hromada dluhů, k tomu jeho bývalá milenka a představa, že by Grace měla přijít o svůj nádherný venkovský dům, to vše naši hrdinku donutí, aby se pustila do práce. S pomocí svého zahradníka Matthewa vymění Grace své milované orchideje za marihuanu. Dny i noci tráví ve skleníku, který se promění v jakousi tajnou laboratoř, a doufá, že se Bůh smiluje a dá dobrou úrodu. A vskutku, první ubalený joint z vlastní zahrádky by skolil i indiánského náčelníka. Grace se tedy vydává z bezpečí své vesničky do drsného podsvětí Notting Hillu, aby nalezla odběratele

V úspěšné britské komedii, která sklidila nadšený divácký aplaus už při svém předpremiérovém pražském uvedení na letošních Dnech evropského filmu, ztělesnila hlavní roli renomovaná Brenda Blethynová (známe ji např. z filmů Tajnosti a lži či Tichý hlas), dále hrají Tcheky Karyo (Brutální Nikita, Johanka z Arku) a Craig Ferguson. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (238)

Mythago 

všechny recenze uživatele

Normálně se začínám těšit na důchod - pěstování, hulení, prodávání, hulení, pěstování, hulení prodávání, hulení, hulení, hulení, hulení, hulení, smrt, tma, reinkarnace, růst, důchod, pěstování, hulení, prodávání, hulení, pěstování, hulení prodávání, hulení, hulení, hulení, hulení, hulení, smrt a pořád dokola a dokola a dokola. Ještě se naučit voodoo a budu spokojenej. Jak se říká - make love, not war. ()

bohhous22 

všechny recenze uživatele

Kdysi jsme na to koukali jako na film o hulení k hulení.Viděno po více než 15ti letech, přidávám čtvrtou hvězdu.Není to teenage komedie s blbýma kecama o kozách a burgerech, nýbrž velmi příjemná záležitost s kopou vtipných ale né přehnaných momentů ,s inteligentním humorem, pěkným soundtrackem a především Brendou Blethyn! ()

Reklama

LadyDevil 

všechny recenze uživatele

Hahaa, tohle byla skvělá podívaná! Řešení finanční krize a přímý řešení problému postarší dámy a vůbec její změna způsobu myšlení po ovdovění je zkrátka kouzelná..Postupná přeměna konzervativního skleníku v marihuanové doupě s noční světelnou září, kšefty v Londýně, první okusení jointa plus vrcholení na konci filmu (obzvlášť kamarádky, co si ochutnají "magický čaj" a je to na nich pak hodně znát) snad nemůžou nikoho nechat bez úsměvu:-) ()

Koryntos 

všechny recenze uživatele

Tenhle film mi opravdu sedí svou náturou. Je o obyčejných lidech s obyčejnými zájmy, z obyčejného města, s kladným vztahem ke kytičkám. :oD Všimli jste si, že věčně zkouřenej hipík, co testuje kvalitu hulení, je náš starej známej Manny z Black Books? Tenhle film je jeden z mála, který můžu v jakémkoliv množství kdykoliv a kdekoliv. Peace hippies. ()

MIGHTTREE 

všechny recenze uživatele

Neběžný film o pěstování "trávy". Prve jsem se bál dálší bláznivé komedie typu "Zahulíme, uvidíme". Tenhle film jde mnohem dál a není to žádné povrchní bláznění. Je to obyčejná starší paní, která dostala životní rany shrnuté do názvu dvě v jednom. Vybrala si cestu a řešení. Poprala se a zvítězila. Snímek vyčnívá z řady a to zaslouženým právem. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

  • Britská vláda dala filmovému štábu na natáčení speciální povolení pro použití 150 rostlin konopí. (Hromino)

Reklama

Reklama