Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Svědkyně vraždy módního návrháře popisuje tvář vražedkyně a policejní kreslíř Jack Whitfield (Jeff Fahey) s hrůzou poznává, že popis se hodí na jeho ženu Rayanne (Sean Youngová). V tu chvíli se jeho život dramaticky otočil vzhůru nohama. Nevěří ve vinu vlastní ženy a úmyslně změní tvář na skice ve fiktivní podobu. Na vlastní pěst se potom snaží vypátrat vraha. Události dostávají rychlý spád - podle falešné skicy je zatčena nevinná žena, svědkyně je zavražděna a Jack je poslední, s kým byla viděna. Všichni policajti ve městě pořádají hon na Jacka, rázem podezřelého z obou vražd. Napínavý příběh spěje k vyvrcholení a závěrečné konfrontaci, ze které může vyjít pouze jeden vítěz. (Warner Home Video CZ)

(více)

Recenze (8)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Policejní portrétista Jeff Fahey tady dýmí takovým způsobem, že své skici musel přes clonu cigaretového dýmu malovat poslepu.. Klasické krimi s nálepkou 90´s, u kterého se nemůžete zbavit dojmu, že si námět zasloužil lepší zpracování. Zůstává však pro mě záhadou, proč Hollywood 21.století na natáčení podobných filmů prakticky rezignoval a káru žánru musí táhnout Evropané, či Asijci a když se jim něco povede, pak teprve hoši ze Svatého lesa zbystří své kopírovací smysly a berou do rukou kalkulačku.. Jinak první film, kde je Drew Barrymore vyšší, než E.T... ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Na televízny film solídna záležitosť. Napätie je dané základnou premisou, divák je ihneď vtiahnutý do deja a chce vedieť rovnako ako hlavný hrdina, čo za haluze sa mu to dejú. Nakreslil svoju ženu, alebo ju iba chcel nakresliť? Alebo je to inak? Nijak zvlášť napínavé pátranie oživuje Faheyho 90. móda a svojou futbalovou hrivou, chlpatou hruďou a tričkom s dlhým rukávom, zapásaným v tesných rifliach ma presvedčil o tretej hviezde. Film je takou menšou polemikou o partnerských vzťahoch v trilerovom kabáte. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Tuctová kriminálka, ktorá fanúšikov žánru celkom uspokojí, ale mňa to pátranie po tom kto je vrah vôbec nezaujímalo. Na TV film to zaujme len celkom bohatým počtom hviezd a hviezdičiek v obsadení. 4/10. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Strašně jsem se u toho nudila. Žádné napětí tam nebylo a má to být thriller, vážně? Ty dvě mrtvoly mi jako thriller moc nepřijde. Musím uznat, že námět mě vážně hodně navnadil a moc jsem se těšila a přišlo opět zklamání. Poslední dobou, na to mám štěstí. Co se mi ve filmu líbilo? Asi scéna s kreslením, která byla tak jediná, která mě zaujala. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Jeffa mám jako herce rád a nesmírně si ho vážím, proto jsem rád, když mohu vidět další film s jeho "ksichtíkem" a šarmem 80' a 90' let. Skica smrti je kriminálním thrillerem, kdy mladá žena je možným svědkem vraždy. 75% ()

PamelaJJK odpad!

všechny recenze uživatele

Kdybych tento film dokoukal, tak by mé hodnocení zřejmě bylo jiné a nevybočovalo by tolik z řady:-) Ale copak ho jde dokoukat? Tak nudný, amatérský a nezáživný rozjezd filmu jsem už hodně dlouho neviděl. A díky tomu je to průser. Absolutně mě to nezaujalo, ničím nechytlo a amatérismus z toho čišel na hony daleko. Bohužel. Obsah mě nalákal velice, ale to se fakt nedalo... Je mi líto, ale u mě tento film na dva pokusy propadl :-( ()

+sfinx+ 

všechny recenze uživatele

I když ten úvod vypadá jako velmi amatérský počin, vyjde z toho klasická detektivka té doby. Osamělý chlapík pátrá po pravdě (jako už tolikrát) a snaží se vyřešit vraždu, do které by mohla být zapletena jeho stará. Celé je to ale tak příšerně průměrné, že už ani ten průměr dát nemůžu. Nebýt pár posledních minut, kde za jsem za chlapíka cítil alespoň nepatrnou satisfakci, tak je to téměř odpad. Samozřejmě tu je i romantická zápletka, která mne v této podobě dokáže akorát pěkně nasrat. Pominu-li obsah té zápletky, nepamatuji si jakýkoli vývoj zainteresovaných postav nebo nějaké bádání v této oblasti. Zkrátka přišel konec a bum: bylo to tak a tak ... proč? Prostě proto! Suma sumárum - ztráta času. ()

Reklama

Reklama