Reklama

Reklama

Neznámí lidé

  • USA When Strangers Marry (více)

Recenze (4)

EdaS 

všechny recenze uživatele

Velmi levný, ale slušně natočený béčkový noir podle ne zrovna překvapivého nebo zajímavého scénáře. Přesto docela chutná jednohubka. Mimochodem snímek se líbil Orsonu Wellesovi a režisér Castle (později známý lacinými horory) pak byl jedním z producentů Dámy ze Šanghaje. Recenze zde. ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Mladá a naivní dívenka se provdá za týpka, kterýho viděla jenom třikrát v životě a pořádně ani neví, kde pracuje. Když za ním z Vidlákova, kde se poznali, přijede do New Yorku, zjišťuje že ne úplně všechno je v pořádku a její šamstr je možná dokonce vrah. __ Zezačátku to nebylo vůbec špatný. Rozehrálo se to docela tajemně a napínavě, ale ve druhý půlce tomu trochu došel dech. Dean Jagger v roli podezřelého Paula Baxtera byl dosti necharismatický a nesympatický. Naštěstí Kim Hunter jako jeho žena a Robert Mitchum coby její ex-boyfriend byli v pohodě. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Moja noir  jazda stale pokracuje, tentokrat padla volba na noir When Strangers Marry od rezisera William Hrad. Ide o  tuctovy noir, vysetrovanie vrazdy. Rezisersky je to uz slusne natocene, film ma dokonca par napinavejsich scen, predchadzajuce reziserove planoby Klondike Kate a She´s a Soldier Too 1944 sa pomaly az nedali pozerat. Na rok 1944 su kulisy vyborne, tempo tiez na urovni, u mna teda nuda nehrozila. Kamera vyborna, tie dialogy trochu krivali, vraha som vedel rychlo   : 65 % ()

Reklama

Reklama