Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Během vyšetřování filmové společnosti je bankovní kontrolor Martin Raikes obviněn z vraždy, kterou však nespáchal. Raikes ale musí dokázat svou nevinu, jinak se ve světě pornografie nemůže cítit bezpečně. Jeho obličej se objevuje ve všech denících a samozřejmě jej zaregistrují i muži, kteří se snaží vyrovnat účty za zavražděného. Raikesova situace nevypadá nejlépe je zachycen do tekutého písku a ten se pod ním rychle propadá. Dává se dohromady s Lelou Formovou z filmové společnosti, která mu slibuje pomoc, ale může jí vůbec věřit? Celá situace se ještě zhorší, když se do hry zamotá únos jeho dcery a ve hře tak již není jen on sám. Raikes tak bude muset přesvědčit autority o jeho nevině co nejdřív, protože čas neúprosně pracuje nejen proti němu, ale především proti jeho dceři. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Najlepsie filmy neznameho rezisera Johna Mackenzieho su Honorarni Konzul a Dlouhy velky patek. Tuto ide o rezisersku suchariuinu, ma to dobry zaciatok - cloveka obvinia z toho, co nespachal a musi ocistit svoje meno. Len skoda, ze to asi komplet zhorelo, lebo reziser toto natocil ako svoj posledny film. Nema to ani akcne napinave sceny, nic proste, natocene akokeby bez chuti : 30 % ()

FrodoF 

všechny recenze uživatele

Hodně klišovitý námět s poměrně napínavou atmosférou, Michaelem Cainem v roli stárnoucí filmové hvězdy, hromadou ruskejch mafiánů a Michaelem Keatonem pátrájícím na vlastní pěst po zločincích, za jejichž činy je on stíhán policií. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Tuctový thriller o chlapíkovi, ktorý je obvinený z vraždy, ktorú nespáchal. Hlavný problém filmu je scenár. Behom prvých 20 minút vidíme kto a prečo sa rozhodne hodiť vraždu na toho chudáka. Takže keď hlavný hrdina popri utekaní pred políciou zisťuje o čo vlastne ide, tak je divák neustále napred pred ním. Film by mohli zachrániť aspoň poriadne akčné alebo napínavé scény, ale nič také sa od nevýrazného priemerného režiséra čakať nedalo. Je to proste nuda po každej stránke na ktorej zaujme len hviezdne herecké obsadenie, ale ani kvôli nim sa film neoplatí vidieť. 4/10. ()

Ridick 

všechny recenze uživatele

ako dobra uspavanka sluzi na jednotku, ale ako thriller je to iba dost nevyrovnany celok, kde je nieco nedotiahnute a to poriadne... ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Zábavný, nicméně rutinní akční thriller, jehož scénář je poskládán z notně ojetých dějových dílů. To vše pod režijní taktovkou spolehlivého Johna Mackenzieho. Keaton i Caine hrají fajn, ale upřímně, neměli bychom od filmu, ve kterém spolu hrají Batman a Alfred čekat trochu víc? ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Postavy sú dosť ploché, ako vystrihnuté z lepenky. Dej je predvídateľný a surrealistický, ak nie úplne nereálny. A chémia medzi postavami je suchá. Rovnako ako medzi Keatonovou postavou a hlavnou herečkou. 3/10 ()

Reklama

Reklama