Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Shawn je ze speciální vojenské jednotky Rangers. Jeho rodiče mu někdo brutálně zavraždil a on unikl jen o vlásek jisté smrti. Teď se nezajímá o nic jiného než o drsnou pomstu. Ten koho hledá ovšem není běžný sadista, nebo vrah, ale krvelačný upírský klan z nočního klubu. Nezbude mu proto nic jiného než spojit síly s knězem, se kterým se pokusí toto zlo zničit. (Zeck)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (8)

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Zábavná a hodně neoriginální béčková kombinace Bladea a Rychle a Zběsile, která má velmi dobrou řemeslnou úroveň. Akční scény jsou solidně natočené, káry rychlé a ženské sexy. Hlavní hrdina sice vypadá jako béčková verze Vina Diesla, ale dá se na něj koukat. Bohužel záporák Vinnieho Jonese je otřesná figurka, se vzhledem rumunskýho pasáka a strach z něj opravdu nejde. Nejlepší postavou tak zůstává výborný Michael Madsen, v roli věčně ožralýho faráře. Zvláštní je i délka 72 minut . Po shlédnutí člověku dojde, že nejméně 20 minut skončilo na podlaze střižny a některé věci působí divně a uspěchaně. Naštěstí to ale moc nevadí a celé to velmi slušně odsýpá, takže jako večerníček na dobrou noc naprosto ideální. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Céčková napodobenina Vina Diesela s hereckým talentem larvy, valí v tomhle akčním "eposu" jenž vtipně míchá Rychle a Zběsile, Bladea a Od Soumraku do Úsvitu.Filmy režírované kaskadéry většinou dopadají tragicky, nemůžete vůbec mluvit o nějaké výpravě, ději, logice či střihu který by aspoň dovoloval malou návaznost scén a pokusil se vyprávět příběh, ale většinou se dá vypnout u príma bezduché akce, problém je v tom, že The Bleeding neselhává nejen ve všech zmiňovaných aspektech filmové a tvůrčí práce, on selhává i v té akci.Začátek vypadal docela nadějně, na filmu bylo ovšem už od začátku vidět že se mohutně stříhalo, jelikož některé scény ne sebe vůbec nenavazují, akce začne být zoufale sterilní a nepochopitelně skoro bez krve, herecký ansábl tvoří parta vysloužilých porno hereček ( za ty jeden bodík ) jeden vysterojdovaný plešoun, kterému dělá problém hrát i běhání, protože pokaždý když začne utíkat máte pocit jako byste viděli běhat Andyho Warhola kterého přitom do prdele šťourá ukazovátkem Elton John, potom tu máme 2 minutovou roličku mého oblíbence DMXe ( nechápete ) a taky si tady 59 vteřin zaštěká Armand Assante, vrcholem všeho byl rumunský kočovný pasák jako hlavní záporák s xichtem Vinnieho Jonese, který vzbuzoval tolik hrůzy a respektu asi jako použitá vložka v rohu záchodků v laciném motelu.Scénář je skoro slovo od slova vykradený Blade a peněz měli tvůrci taky hafo, upíři umírají jako lidé a jediný kdo se po Blaedovsku rozprskne do žhavých uhlíčku je až finální boss.Dokonce tam nechali scénu jak plastová náhražka c4ky po připevnění na zeď sjede o 5cm dolů :) asi nebylo na to jí natočit znovu a to nemluvím o perlách jako když hlavní hrdnina stihne naráz střílet z brokovnice a dvou uzi, nebo že běhá v kšiltovce po klubu a v každém střihu mu čepice mizí a zase se objevuje, nebo když má na zádech meč a přibližuje se k upíroj, ale meč nechá v pochvě a vezme si na dvoumetrovou zrůdu železnou trubku :D Ano v pochvě je totiž i tenhle zoufalý céčkový výplodek partičky kaskadérů, kteří po prokalený párty zjistili že jim zbylo 100 dolarů, posbírali po zemi ty sjetý kurvy, na hajzlu sebrali zeblitýho Michaela Madsena v obleku kněze a během dne natočili tuhle "pecku". 25% ()

Reklama

Zeck 

všechny recenze uživatele

Béčkový až céčkový ráz. Scénář neexistuje, herci hrají ochotnicky, největší hvězdy filmu působí jak po víkendové kokain párty, hlavní "steroid" hrdina sotva běhá, ale přitom háže pohledy jak Stallone za dob Ramba, scény vykradené z Bladea... tvůrcům se povedl jen výběr polonahých koček do role komparzu, nic víc. Režie je otřesná, konec je totální klišé, prostě film, který nebyl. 37% ()

IceQueen odpad!

všechny recenze uživatele

Čisté peklo. Mala som dojem, že sa pozerám na extrémne dlhú upútavku, kde jednotlivé scény postrádajú náväznosť, mnohé sú absolútne nezmyselné a zbytočné, ďalšie (ostatné) zase nedotiahnuté a tým často vyznievajúce komicky. Postavy občas reagujú podivne a bez zjavnej motivácie a dialógy sú poskladané zo strašných klišákov. Hlavný hrdina pôsobí ako úplny tupec, Vinnieho upír je smiešny a Madsenov kňaz trápny. Moje očakávania neboli vysoké a dokonca som bola rozhodnutá privrieť zraky, lebo upírov mám rada (nie sladkých, detských, romantických!), ale nič ma nepresvedčilo natoľko, aby som dala aspoň hviezdu. Označiť tento film už len za béčkový horor je ako tvrdiť, že hovno vonia. ()

Matros 

všechny recenze uživatele

MM a VJ, za vámi půjdu i do filmového pekla! Co si budem povídat, poslední dobou se tam velice často nacházíte. No a The Bleeding není žádná vyjímka. Naprosto otřesné skoro-céčko s retardovaným bratrancem Vin Diesela v hlavní roli. Scénář, opakující se scény, podivný střih a ještě podivnější kamerové filtry nezachrání ani skvělá postava Michaela Madsena (ano, hraje nahláškovaného kněze s dvěma Thompsnama). Vinnie Jones je tu bohužel mega-strašný. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama