Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zabijácká komedie, kde je bývalý policajt na stopě sériového vraha i starostovy sexy dcery! Kevin Kline stojí v čele hvězdného obsazení, kde najdeme Susan Sarandon, Mary Elizabeth Mastrantonio, Harveyho Keitela a Roda Steigera. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (40)

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Tak jsem se vrhla na další film s Alanem Rickmanem, už mi ale docházejí nebo nejdou sehnat, takže to bude na delší dobu asi film poslední. Ano, dobrých herců je zde nepočítaně, ale snímek samotný stojí za starou belu. Děj je naprosto nudný a nicneříkající, nefunguje to ani jako krimi nebo thriller, ani jako komedie či parodie na detektivní filmy. Ono to nefunguje skoro vůbec. Je tu pár bizarních a zapamatovatelných scén, dobří herci, ale to je asi tak všechno. Chudák Rickman. Tak skvělý herec a tolik blbých filmů. ()

H.Gordon 

všechny recenze uživatele

Docela zajímavá krimi/komedie se čtyřmi výbornými herci a to Alanem Rickmanem, Susan Sarandon, Kevinem Klinem a Harveyem Keitelim. Představuji si, že se na tento film podívám, když budu večer sama doma s vínem, když venku sněží :-). Je to příjemné koukání. Není to složitý film, ale i tak vás donutí chvíli přemýšlet. Není to nic velkolepého, ale klidně se na něj podívám častěji. U mě lepší Trojka ()

Reklama

terunka003 

všechny recenze uživatele

Vtipné, napínavé, vražedné × poklidné, obyčejně relaxační. Odpočinkový film, u kterého jsem prostě po nedělním obědě po pár hodinách spánku stejně neusnula. Děj měl spád, občas proletěl i nějaký ten vtípek, romatika tam taky byla, nic náročného. ..nějak se nemůžu dokopat k pořádným filmům s titulkama.. ()

Orlau32 

všechny recenze uživatele

Proboha !! Zůstává mi záhadou, proč v této přiblblé kriminálce vzali úděl herci jako Kevin KLINE, Susan SARANDON,Harvey KEITEL,Rod STEIGER. Stále se tam řeší seriový vrah, aby nakonec bylo konstatováno, že je to "niemand", že jej nikdo nezná. No takovou blbost bych ve scénaři musela prokouknout okamžitě. No cesty režisérů a scénaristů jsou nevyzpytatelné. Vůbec nevím, proč je to komedie. Ničemu jsem se tam nezasmála. K smíchu je jedině výběr tématu. Orlau32 ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Jediny poriadny film co som videl od O´Connora bol Tanec na konci leta 1998. Teraz este aj toto. Ale je to strasne slabe, urobit komediu z toho ze policajt je na stope vraha je podla mna scenaristicka bezradnost, rezisersky je to amaterizmus a film pravom skoncil v sivom, sedivom priemere. kevin Kline bol zbytocny . 30 % ()

Galerie (40)

Reklama

Reklama