Reklama

Reklama

Malý Nicky - Satan Junior

  • USA Little Nicky (více)
Trailer

Obsahy(1)

Nicky (Adam Sandler) se svému tátovi Satanovi moc nevyvedl. Síra mu smrdí, páchání zla ho nebaví a víc než o kažení čistých panen se zajímá o heavy metal a pekelný hlas Ozzyho Osbourna. Jeho dva ďábelští bratři Adrian a Cassius jsou ovšem z jiného těsta. Jde jim o pekelný trůn, kterého se tatíček Satan (Harvey Keitel) ještě zdaleka nehodlá vzdát. Aby o pár tisíc let urychlili jeho odvhod do penze, provedou oba po čertech snaživí mládenci jisté velmi ošklivé věci, jejichž následkem zamrzne pekelná brána, vyschne přísun nových duší a táta Satan se začne rozpadat. Jediný, kdo může zastavit jejich řádění je malý Nicky - Satan junior. Aby to dokázal, musí se ovšem vypravit mezi lidi a tam způsobit opravdu pekelný zmatek! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (319)

choze 

všechny recenze uživatele

Podobná záměrná dementnost jako GURU LÁSKY, navíc s debilními triky a dlouhým zástupem cameo roliček. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Pekelně retardovaná fraštička, jejíž pětihvězdičkové hodnocení od verbala budiž doporučením a zároveň i mementem.. Kdybych si snad chvíli o Sandlerovi myslel, že se u něj neobjevují příznaky primitivity, vzpomenu si na jeho výraz v obličeji, v kterém se zrcadlila podstata filmu, chrápajícího psa, cecky na hlavě a ananas v říšské čokoládě a jsem zase v obraze. Ozzy by měl pospíchat k mama a ne žužlat digitální netopejry.. ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Adam Sandler s EMO účesem, už jen z toho umírám smíchy:) A celkově to není vůbec tak špatné, ačkoliv je to samozřejmě hrozně jednoduchá zábava, ale nad průměr to vytahují herci jako Rhys Ifans a Harvey Keitel a v malých rolích Quentin Tarantino a Ozzy. Byla to kravina, ale zábavná. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Miluju komedie, kdy je hlavní hrdina "odjinud" a nezná zvyky a principy našeho světa. Obvykle je to velká sranda. Což platí i u tohoto filmu. Jistě, film stojí za starou bačkoru, ale dokáže pobavit. Tedy pokud vypnete mozek, jak se říká. Film není pro každého a většina filmových kritiků o něj zřejmě ani nezavadí ani ebonitovou tyčí, ale své publikum si určitě najde. Adam Sandler sem přesně zapadá. Zachází se až do hlubin trapnosti a vy mu máte někdy chuť vlepit pěstí, ovšem to k filmu patří a když o tom nebudete přemýšlet, budete se smát...80% ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Neuveriteľná kravina, ale napodiv mi to celkom rýchlo ubehlo. Našlo sa tam aj zopár hlášok, ktoré by si zaslúžili lepší film. Okrem nich to na milosrdné dve hviezdičky vyťahujú hlavne recesistické roličky Quentina Tarantina, Harveyho Keitela či Reese Witherspoon. No a hovoriaci pes :-) ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Nejvíc hodně moc nejlepčejčí film! Moc hodně móc. A protože tomu jakási komise, složená ze zasloužilých velmistrů suchoprdství, najebala nominace na pět zlatých malin, pravím jediné - kreténi bez vkusu, soudnosti, nadhledu a smyslu pro houmra nemají co pindat do kultůry. Nechť se laskavě věnují nějaké černé práci, při které jejich sociopatství nebude na obtíž. Kupříkladu účetnictví. ()

ripo 

všechny recenze uživatele

K.A.T.A.S.T.R.O.F.A. !!! Tak trápny výkon herca a tak trápny komediálny scenár s tak trápnymi "fórmi" som už dávno nevidel .... Síce ..... Nebolo to až tak dávno. Kameňák č. 2 u mňa spadol do tej istej odpadovej jamy ako Malý Nicky. S tým rozdielom, že Sandler pláva na povrchu toho odpadu a Troška je v tom až po uši .... ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Vlastně ani nevím co mě na filmu štvalo víc jestli blbý Sandlerův účes nebo jeho kravská bunda. Obojí je děsivé. Vtipné je to místy, ale trapné rozhodně více. Malý Nicky se moc nepředvedl. A Tarantina mě bylo docela líto. 45% ()

juta 

všechny recenze uživatele

Vtipný, příjemný, i když později tam byly hluché scény, tak nakonec musím říct, že to při večerní atmosféře pohodu nezkazí. Navíc je zde plno skvělých herců a celebrit, díky čemuž Malý Nicky nabízí poměrně dobrou podívanou. Sandler se se svou rolí docela dobře popasoval a můj další oblíbenec Rhys Ifans tady stejně jako v Klubu sráčů opět zářil. ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Strašně šílený film. Sandler opět aplikuje naprosto neskutečný humor, který rozhodně není pro všechny, a já mu ho toleruji jenom proto, že prostřednictvím tohodle skvostu si dělá legraci absolutně ze všech a ze všeho, co se mu zrovna namane. Především pak ze samotného pekla, které bylo vykresleno tak stupidně a pro nás Čechy neuvěřitelně, až ten parodický nádech zcela zvítězil a převážil smypatie na stranu filmu. Ono sledovat Satana Harveyho Keitela, jak trestá Adolfa Hitlera, mělo něco do sebe, ať už na to každý nahlíží dle svého. Na jednu stranu strašně bolelo sledovat herce Sandlerových kvalit v tak debilní roli, oproti tomu ale potěšilo těch pár výborných scén a množství bezprostředních odkazů spojených s účastí mnoha známých tváří. Nevím, jestli bych měl tohle přímo doporučovat, ale úplná ztráta času to v žádném případě není. 50% ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Veľmi amatérsky pôsobiaca komédia so skvelým námetom a minimom skutočne zapamätaniahodných gagov (magická guľa a následné bohovské cameo). Adam Sandler hrá s debilne pokrúteným ksichtom a je to zaručene jeden z jeho najhorších hereckých výkonov v kariére. Zato Rhys Ifans je pekelne úžasný. ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

Chvílí velice dobrá sranda a sympatické přehrávání a chvílí spíš trapárna. Rozhodně ale netradiční komedie. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Hrozná blbinka, avšak bolo to tak blbé až to pobavilo. Je tu pomerne dosť humoru a všakovakých vtipných podivností, potešila aj hudba a Sandlerova charizma. Priemer. 60/100 ()

liskam 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelná krávovina, u které jsem se ale opravdu bavil! 59% si to opravdu nezaslouží. Všechny hlavní postavy fungují v tomhle filmu parádně, příběh dává smysl. Film vás hodí naprosto na jinou kolej, než ve které jste zvyklí fungovat a už díky tomu si zaslouží nadstandartní hodnocení. Za mě 80% ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Po prvním shlédnutí se mi to nelíbilo.Ale postupem času jsem tomu dal ještě jednu šanci,A teď už jsem to viděl nejmíň 15krát.Určitě nejlepší sandlerovka a jedna z nejlepších komedií.Doslova pekelná zábava. ()

Javert 

všechny recenze uživatele

Je to docela sranda, ale neskutečně mě štvala hlavní postava. Emo Sandler s jeho vadou řeči mě vytáčel už pěkných pár minut od prvního záběru. Ale jinak to je dobré - viz. dva metloši, pes, scénka s Ozzym. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Po sračkoidním úletu o debilním malým plešárdovi a jeho kamarádech od jedoho Inda jsem si potřeboval spravit chuť. Tento film to zvládl lépe než uspokojivě. Ano, je zde pár věcí, které nemohly příjít vtipné ani autorům, ale taky je zde kupa nefalšované ďábelské zábavy a pekelného pa(á)ření. Několikrát jsem se rozesmál hřmotným smíchem, který museli slyšet i sousedi sousedů. Velmi milá byla scénka s Dolfíkem, ananasem a análním vývodem(v tomto případě přívodem). Zkrátka je to taková milá volovinka, která rozhodně dovede zvednout náladu. Lepší 3*. ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem váhal jak Malého Nickyho ohodnotím. Nakonec jsem dal tři hvězdy a to díky né moc inteligentní povaze některých herců, zvlášť těch z pekla, ale náramně jsem se pobavil. I přes nasáklost americké přeplácanosti či trapnosti, mě tato komedie hodně pobavila. Bude také díky tomu, že hlavní roli zde hraje Adam Sandler, kterému opět přidělili komediální roli, jak už jsme u Sandlerovských filmů zvyklí. Zkrátka s filmem a vůbec s celým příběhem jsem docela spokojen. ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Mno..Adama Sandlera zrovna nemusím (kdo taky jo, že:), ale tahle splácanina mě nijak zvlášť nenudila (sice mě ani nijak zvlášť nebavila, ale dalo se to:)..takže průměr! ()

Související novinky

Zemřel Carl Weathers

Zemřel Carl Weathers

02.02.2024

Přichází smutné zprávy ze zámoří. Ve věku šestasedmdesáti let zemřel ve čtvrtek 1. února v kalifornském Los Angeles americký herec Carl Weathers, známý především svou rolí boxera Apolla Creeda z… (více)

Reklama

Reklama