Reklama

Reklama

Malý Nicky - Satan Junior

  • USA Little Nicky (více)
Trailer

Obsahy(1)

Nicky (Adam Sandler) se svému tátovi Satanovi moc nevyvedl. Síra mu smrdí, páchání zla ho nebaví a víc než o kažení čistých panen se zajímá o heavy metal a pekelný hlas Ozzyho Osbourna. Jeho dva ďábelští bratři Adrian a Cassius jsou ovšem z jiného těsta. Jde jim o pekelný trůn, kterého se tatíček Satan (Harvey Keitel) ještě zdaleka nehodlá vzdát. Aby o pár tisíc let urychlili jeho odvhod do penze, provedou oba po čertech snaživí mládenci jisté velmi ošklivé věci, jejichž následkem zamrzne pekelná brána, vyschne přísun nových duší a táta Satan se začne rozpadat. Jediný, kdo může zastavit jejich řádění je malý Nicky - Satan junior. Aby to dokázal, musí se ovšem vypravit mezi lidi a tam způsobit opravdu pekelný zmatek! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (319)

liquido26 

všechny recenze uživatele

Docela zábavná komedie s několika skvělými nápady. Čtvrtou hvězdu dávám za Ozzyho, rockové a metalové písničky a dvojku ujetých metaláků :-) ()

sidzej odpad!

všechny recenze uživatele

Po scéne s Hitlerom a ananásom som túto sračku vypol. A to bola iba 9ta minúta, môj osobný rekord žiaden film ma nedokázal znechutiť za tak krátky čas.....ten viem využiť rozhodne užitočnejšie než pozeraním takýchto stupidných zlátanín ()

keddy79 odpad!

všechny recenze uživatele

Hrůza. Takhle vypadá zneužití fantazie. Kozy na hlavě? Satan junior v mé filmotéce opravdu nemá, co pohledávat. ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Pohodová absurdní komedie která je nečím čístě kultovním. Pokud se člověk nedokáže naladit na vlnu podávaného humoru, utrpí lehkou operaci mozku. ()

Her0.89 

všechny recenze uživatele

Nemám rád když ze sebe někdo dělá mentála a navíc se při tom jako mentál tváří a jako mentál mluví. Nicméně u filmu se dá docela dobře zasmát. Dvojice metalistů tomu dodává ten správný náboj. Ale třešnička na dortu byl Ozzy - to jak ukousl tomu netopýrovi hlavu to je kapitola sama o sobě :D . Můj názor : Dá se zkouknou, ale pohled na Sandlera, který ze sebe dělá debila je otřesný. ()

gogos 

všechny recenze uživatele

Vynikajici komedie s vynikajicimi herci... Keitel, Sandler, Patricia Arquette, Tarantino a Ozzias tady radi.... Je to nabite akci a vtipem. Navic je to z me blizkeho metaloveho prostredi... (ty dva typci nemaji chybu...). Hodne jsem se bavil a je to film, ktery lze videt nekolikrat... ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Vůbec jsem se do toho filmu nemohl dostat, ale nakonec jo. Je to hravé, je to ujeté a na ten Sandlerův škleb jsem si nakonec taky zvykl. Někteří herci zde předvádějí naprosto nezapomenutelná vystoupení, skvěle jsou využívány počítačové triky, které na svou dobu nejsou vůbec špatné. Je fakt, že tenhle film si prostě budu pamatovat. ()

SarumanKo 

všechny recenze uživatele

Sandlerov humor nie je zrovna moja šálka kávy, a jeho demencia sa mi proste hnusí, ale v tomto filme bola tá absurdita hereckej trápnosti dotiahnutá do takých rozmerov, že som sa slušne bavil. V tomto filme je všetko tak príšerné, na čele s Adamom Sandlerom samozrejme, až som pochopil, že to tvorcovia nemôžu myslieť vážne a divák sa napriek znechuteniu často proste nemôže nesmiať. (50%) ()

type_B 

všechny recenze uživatele

Lehce připitomělé, leč pekelně zábavné. Nejlepší je ovšem terapie lopatou. Můj bratr by ji prý na mě taky rád ozkoušel. ()

PogoJoe 

všechny recenze uživatele

Několik vtipných nápadů (Hitler v šatech chůvy vybírající ananas kupříkladu) utopených v moři trapnosti a kýče. ()

Colonist 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem vulgární hloupost, kterou nakonec stejně nemilosrdně pošlu do odpadu, ale zas tak hrozné to nebylo. Dobré scény se měnily s trapnými, ale film má spád a člověk se celkem i pobaví. ()

Petroff 

všechny recenze uživatele

Odhoďte předsudky, tohle je rychta. Pes s nejstrašnějším chrápáním na světě, Harvey Keitel jako nejlepší satan (-hned po Karlu Heřmánkovi), výborně ztvárněný peklo a na konci Ozzy a jeho koncertní vychytávka. Smál jsem se od začátku do konce a to nejednou. Kancelář starosty ve spolupráci s newyorskou turistickou radou vyhlásila nové heslo, které nahradí "Miluji New York". Nový slogan bude: "Miluju kurvy!" | "Proč ses přišel podívat na Globetrotters, hochu?" "Já přišel na pivo a za děvkama!" Šest, šest, šest, ruce v pěst!! (dá se bez problému sledovat s dabingem) ()

MartinNDL 

všechny recenze uživatele

Tak pozor. Některý vtipy jsou dobrý. Tak divně, zvláštně... ale dobrý. "Ty jsi z jihu? Hodně z jihu, hahahahah." Třeba tenhle. Je to o ničmem, ale u filmu se tomu zasmějete. ()

Související novinky

Zemřel Carl Weathers

Zemřel Carl Weathers

02.02.2024

Přichází smutné zprávy ze zámoří. Ve věku šestasedmdesáti let zemřel ve čtvrtek 1. února v kalifornském Los Angeles americký herec Carl Weathers, známý především svou rolí boxera Apolla Creeda z… (více)

Reklama

Reklama