Reklama

Reklama

Malý Nicky - Satan Junior

  • USA Little Nicky (více)
Trailer

Obsahy(1)

Nicky (Adam Sandler) se svému tátovi Satanovi moc nevyvedl. Síra mu smrdí, páchání zla ho nebaví a víc než o kažení čistých panen se zajímá o heavy metal a pekelný hlas Ozzyho Osbourna. Jeho dva ďábelští bratři Adrian a Cassius jsou ovšem z jiného těsta. Jde jim o pekelný trůn, kterého se tatíček Satan (Harvey Keitel) ještě zdaleka nehodlá vzdát. Aby o pár tisíc let urychlili jeho odvhod do penze, provedou oba po čertech snaživí mládenci jisté velmi ošklivé věci, jejichž následkem zamrzne pekelná brána, vyschne přísun nových duší a táta Satan se začne rozpadat. Jediný, kdo může zastavit jejich řádění je malý Nicky - Satan junior. Aby to dokázal, musí se ovšem vypravit mezi lidi a tam způsobit opravdu pekelný zmatek! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (319)

arcticsky 

všechny recenze uživatele

Pravda - Sandler je zde otravně retardovaný až moc, ale jinak jsem se mnohokrát zasmál a i převeliký Quentin a Ozzy epizodně zaperlili... ()

Jaroslaf 

všechny recenze uživatele

To už bylo trochu moc. Otřesný český dabing tomu vůbec nepomohl. Role známých herců a celebrit taky ne. Díkybohu že Sandler přestal hrát full retard dementy cca po roce 2002. ()

ypres.bass 

všechny recenze uživatele

Obdivuju toho kdo vymýšlel ty vtípky a toho kdo přemluvil tolik osobností aby si zahráli "svůj štěk". Je to sice blbost, ale vždycky si ji rád znova pustím. --- 70% ()

Caine 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem otrlé metloše Blacka a Bruna, jak jim u toho tekly slzy a ihned po skončení se jim to muselo pustit znovu. Nevím jak na tom byli zrovna ostatní v hospodě, ale rozhodně byl pohled na ty dva velmi roztomilý. Myslím, že metalisti si ten film užijí víc než ostatní - u nás to zlidovělo. Uznávám že to není žádné extra dílo, ale nezavazoval jsem se tady potlačovat svoje subjektivní názory. :-) Je to taková milá šílenost se skvělou rolkou Tarantina, Ozzym nejklasičtěji možným a Nickym, co dokáže změnit Colu na jiné pekelné pití... :-D Jo a Chicago (aspoň v tomhle filmu) jsou fááákt drsňáci!!! Jinak na mě v Pekle čeká určitě nějaký techno nebo hip-hop a to bude fakt teprve peklo... :-( ()

melloun 

všechny recenze uživatele

Kdyby Adam Sandler nehrál takového dementa, neměl ten neustálý dementní škleb a nebyl tak dementně nadabovaný, tak by to nebylo tolik dementní, protože jinak je to celkem solidní komedie se zajímavými herci. ()

Extrakritik 

všechny recenze uživatele

Když jsem byl malej,tak jsem byl vyprdlej ze smrti a měl jsem z toho celkem bobk\.Tady ten film mi od toho celkem pomohl.Úplně boží vyobrazení pekla. ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Sandlera mám docela ráda, ale toto bylo místy už dost přes čáru. Spíše trapné, než vtipné. Pár dobrých hlášek celek nezachránil. Za mne 40% max. ()

paolito 

všechny recenze uživatele

Vlastně je to hrozná blbost a typická "sandlerovka", ale těch vyloženě trapných vtípků je tu naprosté minimum, a hlavně se tu hraje rock a metal, a to já můžu :) A je to jediný film, kde Hitler dostal co si zasluhuje. ()

BathoryMan 

všechny recenze uživatele

Tento film si pustím vždy ked sa chcem dobre pobavit.Podla mna jedna z najlepších Sandleroviek!Množstvo úžasných scénok,skrytých narážok,výborných cameo úloh a jedna nezabudnutelná scénka s Hitlerom ako Bonus! ()

Hapretor odpad!

všechny recenze uživatele

Kravina a trapárna! Tolik známých jmen na hereckém seznamu. Tolik debilních vtipů, tolik nepovedé filmařiny a tolik zpruzených diváků - včetně mě. Sandlere, hrát v komediích umíš. Ale že si vzal roli i v tomhle, si u mě hovado! ()

Naushika. 

všechny recenze uživatele

Vesměs debilní, ale některé gagy naprosto smrtící - třeba deus ex machina v podobě netopýry žeroucího Ozzyho mě rozsekal. ()

Wallis3 

všechny recenze uživatele

"JE TO V BOCÍCH...!" a s ananasem v Hitlerově zadku až na věky ám.... Teda SATAN! Nejsilnější Sandlerův film!!!! ()

Související novinky

Zemřel Carl Weathers

Zemřel Carl Weathers

02.02.2024

Přichází smutné zprávy ze zámoří. Ve věku šestasedmdesáti let zemřel ve čtvrtek 1. února v kalifornském Los Angeles americký herec Carl Weathers, známý především svou rolí boxera Apolla Creeda z… (více)

Reklama

Reklama