Reklama

Reklama

Malý Nicky - Satan Junior

  • USA Little Nicky (více)
Trailer

Obsahy(1)

Nicky (Adam Sandler) se svému tátovi Satanovi moc nevyvedl. Síra mu smrdí, páchání zla ho nebaví a víc než o kažení čistých panen se zajímá o heavy metal a pekelný hlas Ozzyho Osbourna. Jeho dva ďábelští bratři Adrian a Cassius jsou ovšem z jiného těsta. Jde jim o pekelný trůn, kterého se tatíček Satan (Harvey Keitel) ještě zdaleka nehodlá vzdát. Aby o pár tisíc let urychlili jeho odvhod do penze, provedou oba po čertech snaživí mládenci jisté velmi ošklivé věci, jejichž následkem zamrzne pekelná brána, vyschne přísun nových duší a táta Satan se začne rozpadat. Jediný, kdo může zastavit jejich řádění je malý Nicky - Satan junior. Aby to dokázal, musí se ovšem vypravit mezi lidi a tam způsobit opravdu pekelný zmatek! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (319)

terunka003 

všechny recenze uživatele

Odpočinkové, vtipné, metalové, pekelné, ďábelsky andělské, nadpřirozené, lehké. Adam Sandler zase něco vymyslel! Oceňuji výběr hudby, naprosto suprová, včetně Ozzyáše ukusujícího netopýři hlavy. Povedly se i nějaké vtipy, prostě film do nepohody jako dělaný. ..co víc k tomu říct.. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Po sračkoidním úletu o debilním malým plešárdovi a jeho kamarádech od jedoho Inda jsem si potřeboval spravit chuť. Tento film to zvládl lépe než uspokojivě. Ano, je zde pár věcí, které nemohly příjít vtipné ani autorům, ale taky je zde kupa nefalšované ďábelské zábavy a pekelného pa(á)ření. Několikrát jsem se rozesmál hřmotným smíchem, který museli slyšet i sousedi sousedů. Velmi milá byla scénka s Dolfíkem, ananasem a análním vývodem(v tomto případě přívodem). Zkrátka je to taková milá volovinka, která rozhodně dovede zvednout náladu. Lepší 3*. ()

Reklama

Wishkah 

všechny recenze uživatele

No chápu že tahle komedie nebude zapsána do zlatého fondu kinmatografie ale královsky sem se bavil. Možná dílem i proto že patřím mezi fandy pekelného žánru hudby. Hodně vtipů byla sice spíš trapná než vtipná, spousta jich ale bylo přímo skvělých. Na pobavení skvělý kousek. Na přemýšlení hledejte raději něco jiného - píšu málé bezvýznamné plus za geniální umístění Ozzyho:-) ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Nejvíc hodně moc nejlepčejčí film! Moc hodně móc. A protože tomu jakási komise, složená ze zasloužilých velmistrů suchoprdství, najebala nominace na pět zlatých malin, pravím jediné - kreténi bez vkusu, soudnosti, nadhledu a smyslu pro houmra nemají co pindat do kultůry. Nechť se laskavě věnují nějaké černé práci, při které jejich sociopatství nebude na obtíž. Kupříkladu účetnictví. ()

Amroth666 

všechny recenze uživatele

14.4. 2010 - ty miluješ herectví, já miluju chcaní. Ta akce s papežem asi nejlepší z první dvacetiminutovky. Jinak Nicky malým myšlením, ale velký svými činy. Wau, ať je takovýhleh komedií více. Smích celkem často, ale s přibývajícími dny, co jsem tento film trošku moje hodnocení přehodnocuji na tři hvězdy. Jsou lepší komedie a neříkejte mi že né. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (17)

  • Když se Nicky (Adam Sandler) dostane do nebe, seznámí ho matka (Reese Witherspoon) s učitelem samby Chupsem (Carl Weathers). Zmíní se, že kdysi pracoval jako učitel golfu, čímž odkazuje na dřívejší film Rivalové (1996), ve kterém si oba herci zahráli. Z tohoto filmu pochází i věta: "Je to v bocích," kterou Chups použije i zde. (SirTraged)
  • Skladba, ktorú hrá Nicky na gitare, je od slávnych Van Halen - Runnin` With The Devil. (Cappuccino)
  • Quentin Tarantino si zde zahrál roli slepého náboženského fanatika na ulici. (-Bomba-)

Související novinky

Zemřel Carl Weathers

Zemřel Carl Weathers

02.02.2024

Přichází smutné zprávy ze zámoří. Ve věku šestasedmdesáti let zemřel ve čtvrtek 1. února v kalifornském Los Angeles americký herec Carl Weathers, známý především svou rolí boxera Apolla Creeda z… (více)

Reklama

Reklama