Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skutečná dobrodružství neskutečného policajta. Nesmělý mladík Joe Gower pracuje jako knihovník; jeho úkolem je jezdit na kolečkových bruslích mezi regály a co nejrychleji vyřizovat objednávky čtenářů. Jednoho dne omylem zkazí akci svému kamarádovi-policistovi. Ten ho vzápětí požádá, aby místo něj vystoupil v charitativním tanečním představení. Joe si kvůli tomu navlékne policejní uniformu a začne se před policisty z dalších okrsků vydávat za jejich kolegu. Jenže zatímco on svou profesi jen předstírá, zločinci ve městě jsou skuteční. Joe, i když neumí vzít pistoli pořádně do ruky a nemá žádný výcvik, musí čas od času řešit opravdové trestné činy. A to ještě není nic proti tomu, co se stane, když se zamiluje do půvabné uniformované kolegyně Rachel... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

dobytek 

všechny recenze uživatele

Nečekal jsem od toho vůbec nic, nakonec se z toho vyklubala docela koukatelná komedie s několika fakt dobrejma momentama. Judge Reinhold se sice celou dobu hrozně ližprdelsky usmívá a nepatří zrovna mezi moje oblíbence, ale zase to vyvažujou ostatní herci. Nejvíc mě asi zaujal Austin Pendleton jako prodavač zbraní a pak Harvey Keitel jako bankovní lupič. ()

dogma97 

všechny recenze uživatele

To, co bezvadně fungovalo v jedničce Policajt z Beverly Hills, kde roztomilá dvojice místních policajtských břídilů přihrává protřelému mazákovi Eddie Murphymu a Judge Reinhold okouzluje diváky svým chlapeckým úsměvem, působí v Mimo službu spíš trapně. Reinhold jako nesportovní a změkčilý typ herce prostě neutáhne film v takovéto hlavní roli - to byl velký omyl obsazení. Pár vtipných momentů přinášejí vedlejší postavy, ale pokud vám tento film uteče, rozhodně o nic nepřijdete. ()

paja78 

všechny recenze uživatele

Průměrná komedie z osmdesátých let , kterou bych asi přešel bez povšimnutí, nebýt toho, že tam hraje nádherná Meg Tilly. ()

Reklama

Reklama