Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Profesor archeológie Feneman (Debbie Rochon), ktorá sa pred nimi pokúsi ujsť. Oni ju však nájdu a prichýlia ju k sebe. Na druhý deň ráno sa však začnú diať záhadné veci... (beso74)

Recenze (2)

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Na férovku musím říct, že jsem to čekal horší. To ovšem nic nemění na faktu, že jde o levnej a tupej brakovej horor, kterej je zábavnej hlavně svou nechtěnou stupiditou. ()

beso74 

všechny recenze uživatele

Nízkorozpočtový horor, ktorý vyniká akurát svojou naivitou a do neba volajúcim amatérizmom. Archeológia je tu zobrazená ako veda, kde stačí najať skupinku študentov z USA, a oni sú už tak chytrí, že stačí 3x zakopať a na svete je unikátny objav. Samozrejme, všetky kovové veci v zemi (prilby, meče)sú aj po vyše 1200 rokoch ligotavo naleštené, bez stopy po hrdzi, v stave, ktorý by závidela nejedna Škodovka po 2 rokoch užívania. Slabý scénar a mizerné herecké výkony sú zárukou toho, že sa divák niekoľko krát zasmeje nad tým, čo vidí, ale bohužiaľ, vyľakať ho nemá čo, stvorenia z bažiny sú ako keby z klipu Jožin z bažin. Za zmienku tu stojí snáď len fakt, že aj keď sú tu všetci nejako pribrzdení, ale hlúposť silnejšej polovičky ľudstva v tomto filme je bez hraníc. ()

Reklama

Reklama