Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tento film sa odohráva v Japonsku. Mocný generál Bison terorizuje svet. Nikto si s ním nevie poradiť a tak sa proti nemu postavia dvaja dávni priatelia. Sukničkár Ken Masters a čistokrvný bojovník Ryu Hoshi. Bison stále naberá silu tak sa postupom času k nim pridávajú ďalší bojovníci aby ho spolu zničili. Uskutoční sa najväčší súboj ich životov. (evil_ryu)

(více)

Recenze (11)

Chen 

všechny recenze uživatele

Animovaná verze legendární počítačové hry dopadla skvěle. Akční scény jsou rozpohybovány výtečně, hudba je strhující a navíc se sem podařilo vměstnat velké množství postav. Jen je škoda, že na některé nezbude moc času. ()

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Kurnik šopa, to ale bolo tvrdé! Capcom na to šiel zaujímavo, hraný film ako paródia a kreslený ako brutálny trýskajúci testosterón. A ja že rozprávka... Nutno však dodať, že pozerať na animované súboje neposkytuje zďaleka taký pôžitok a ohromenie ako sledovať tie hrané - lebo čo je na tomto žánri najpríťažlivejšie a fascinujúce, sú práve tie možnosti ľudského tela. A nakresliť sa dá čokoľvek. ()

Reklama

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

To mi bylo asi 8 let, když do našeho místního obchůdku přivezli první dva arkádové hrací automaty. Na jednom byla nějaká závodní hra a na druhé byl Street Fighter II. S oběma bratranci, kteří byli v obdobném věku jsme tehdy doma pomáhali jako zběsilí, abychom si vydělali nějaké ty drobné a mohli si dojít zahrát tuhle bojovou hru - jedna hra za 2 koruny, to byla cena... Pamatuji si, že nejlíp mi to šlo za Blanku, protože jsem ve správný okamžik dokázal spamovat soupeře elektrickými útoky, bohužel se mí soupeři dokázali docela rychle adaptovat a ještě dnes si pamatuji jednu z velkých dětských proher, kdy jeden z bratranců jenom s Guilem spamoval ty jeho útoky na dálku a je se k němu nemohl s tou svojí elektrikou vůbec dostat... Byla to spousta krásných zážitků, doba herních automatů, která nám ale vydržela jen pár měsíců, protože pak jeden bratranec dostal herní konzoli Atari a druhý stolní počítač 486 a Street Fightera II nám nahradil Mortal Kombat... Když jsem pak byl starší, tak jsem narazil na hraný film s Van Dammem, který jsem ani nedokoukal a říkal si, že další věci z tohoto universa radši už nechci vidět... No a udělal jsem chybu, protože tahle anime adaptace je vážně docela povedená. Je tu většina postav ze hry, ukáží spoustu signifikantních útoků a i ty souboje mají šťávu. Jistě, štve mě, že moje oblíbená Blanka je tam spolu se Zangiefem asi tak minutu, Dhalsim tak pět a tak bych mohl pokračovat, ale když máte ve hře tolik postav... Dějově je to spíš průměr, nic epického, překvapivého, náročného, ale pokud máte ke hře určitý vztah, pak vám to stejně nedovolí si nějaké ty body přihodit... 7/10 ()

sirrgulo 

všechny recenze uživatele

Už úvodní souboj Sagat vs Ryu je skvělej a to zakončení Hadoken je paráda. Dál je děj rozmělněn mezi několik dalších známých postav a tvoří skládačku ve které chce Bison získat moc ostatních. Není to nic extra, ale podle bojovky, inu proč ne? Je však pravda, že některé postavy se objeví jen na chvilku, aby navíc dostali nakládačku od jiných, ale co. To se nedá nic dělat. Celkově je ale snímek vážně moc fajn. Soubojů je spousta a člověk v nich najde známé bojové techniky ze hry, takže jsem se jen usmíval a vše rychle uteklo. ()

NoFiction 

všechny recenze uživatele

Kdo by neznal legendární počítačovou hru od firmy Capcom??? Tohleto je naprostá úchvatná kopie toho, co jsem si prožil během hry až k zabití nejvyššího Bosse. Je pravda, že animace pokulhává, ale rok vzniku hovoří za vše. Lepší snímek k výročí jsem si nemohl ani přát. Lepší verze anime než sračka s Van Dammem. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama