Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Duff je majitelem a šéfem cukrářství Charm City Cakes v Baltimoru. Se svými zaměstnanci a kolegy se věnují tvorbě netradičních dortů na zakázku. Podívejte se, jaké skvosty tito cukráři dovedou... (oficiální text distributora)

Recenze (8)

Figu 

všechny recenze uživatele

Pro milovníka sladkostí, tvořitele s bujnou fantazií a vášnivého pecaře je to velice zajímavé pokoukáníčko! Díky tomu budu jednou opravdu patřit mezi pecaře nejlepší!!! :D ()

dogrose 

všechny recenze uživatele

Na rozdíl od Báječných dortů je tento tým výtvarně na výši, jejich kreativita je mi sympatická. Z čeho je mi špatně, je hygiena. Absence rondonů a chladicích boxů, kusy dortů se válejí mezi nářadím, spojovacím materiálem a kancelářskými spisy. Mladí jsou povětšinou v umolousaných svetrech či mikinách, s umaštěnými vlasy povlávajícími nad krémy. A ty špinavé ruce! Ty dorty můžou fungovat jedině jako zbraně hromadného ničení. ()

Reklama

jeany23 

všechny recenze uživatele

Dorty krásné, ale...holt se pozná Amerika . Duff neustále v dresu a s bejsbolkou na plešaté hlavě,holky s rozpuštěnýma vlasama, páni ve svetrech, resp. v kulichu, zástěru na nich aby jeden pohledal, občas si po dílně zablbnou-co si takhle zajezdit na kolečkových bruslích?? A pak šup s nezakrytým dortem do kufru auta.Nemluvě o tom, že když jsem na jednom detailním záběru na Duffovy ruce uviděla skvostnou špínu za nehtama, načež se vzápětí dal do tvorby sladkého zázraku, veškerá chuť mě přešla.Být hygienik, asi zařvu a uteču. Je to škoda, protože dorty samotné jsou vydařené a taková naše božská Markéta se může jít zahrabat. ()

NinonL 

všechny recenze uživatele

Nesnáším dorty z "plastelíny" a v tomto pořadu jiné nejsou. Představa, jak někdo rukama cukrovou "plastelínu" patlá, uhlazuje na dortu, zdobí a já to pak krájím a jím ... Ať žije žloutenka. Hvězdičkami hodnotím vizuální efekty dortů, ale nikdy bych to nejedla. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama