Reklama

Reklama

Tajemství nesmrtelných

  • USA Tuck Everlasting (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Dospívající Winnie Fosterová, kterou tyranizuje její matka, hledá svobodu na toulkách v lesích. Spřátelí s Jessem Tuckem, který se nepodobá nikomu, s nímž se Winnie doposud setkala, a chlapec ji představí své milující rodině, která dívku přijme mezi sebe. A Winnie postupně zjišťuje, že Tuckovi skrývají mocné tajemství, které navždy změní její život. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (72)

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 8/10 Hudba 8/10 Efekty 7/10/// +nádherný příběh, příjemná Alexis Bledel, romantika, hudba, výprava -mohlo to být klidně velkolepější/// Pěkný film se zajímavým námětem a dobrým scénářem. Takové filmy mám neraději. Mohlo to být klidně delší. I přesto je to moc pěkná podívaná a ten závěr byl hodně dojemný./// Celkem 76%/// ()

Kacitr 

všechny recenze uživatele

Je to dobré žít věčně? Tuhle otázku jsem si určitě nepoložila sama. Krásná příroda o soundtracku ani nemluvě. Alexis Bledel v roli Winnie úžasná stejně tak Jonathan Jackson v postavě Jesseho. Příběh to má a ten ještě ke všemu tak rychle utíká. Kdyby měl film o 15 minut navíc nezlobila bych se. Když se rozběhly titulky začala jsem i já přemýšlet o podstatě života. Narodit se a pak umřít musí každý. Jesse a jeho rodina opravdu asi nežijí ten náš opravdový život. Tohle je sice snímek pro jedno zhlédnutí ( pak budete znát podstatu a to je o ničem ), ale i tak se na něj podívám znovu a spolu s Jessem a Winnie se budu toulat v těch krásných lesích plných tajemství. ()

Reklama

kajda.l 

všechny recenze uživatele

Celkem triviální příběh o tom, že nesmrtelnost není žádná výhra. Film celkem nazajímavě vypráví, že není důležité žít věčně(mít srdce z kamene, vidět jak ztrácíte své blízké a vám se nemůže nic stát), ale o tom že je důležité život prožít. Prostě typický film z produkce Walta Disney, plný moralizování. Jen škoda, že z tak zajímavého hereckého obsazení, nebylo vytěženo trošku více(vina scénáře). Zvláště Ben Kingsley byl velmi toporný. Prostě zcela průměrný, v pohodě zkouknutelný a lehce zapomenutelný film. ()

kritiklon 

všechny recenze uživatele

Pastva pro oči a krmivo pro romantické duše :D Souhlasím s tím, že je to přislazený a vyumělkovaný. Na druhou stranu, Tuck Everlasting příjemně a svižně plyne až do uspokojivého konce a věci, jenž jsou zde zcela zřejmé, do sebe zapadají s nadpozemskou lehkostí. Odpočinkový, mírumilovný fantasy příběh který sice neurazí ale po několikátém shlédnutí možná spíše omrzí. Záležitostí s podobnou tématikou a nábojem je totiž celá řada a mnoho jich je o dost lepších, tudíž je to celkem tuctový. I tak mě to ale velmi mile překvapilo a dokonale jsem se uvolnil! Dám tedy 4* za 74% ()

merigieren 

všechny recenze uživatele

Chcete vidět film o nesmrtelnosti ? Pusťte si Highlendera. Chcete zabít mládě libovolného živočicha v přírodě ? Pohlaďte si ho. Jediný, co bych na tom nezkritizoval, byla ta relativně romantická část, na tom se obecně nedá nikdy moc zkazit. Časem bude ze Země jeden veliký hřbitov a u každého stromu pomník :-) ()

Galerie (47)

Zajímavosti (6)

  • Do role Jesseho Tucka byl zvažován Jared Padalecki, vzhledem k jiskření mezi ním a Alexis Bledelovou v seriálu Gilmorova děvčata (2000). Padalecki ale roli odmítl. (Rocky62)
  • Mezi filmem a původní knižní verzí je několik rozdílů. V literární předloze je Winnie (Alexis Bledel) 11 let, ve filmu pak 15. V knze se dožije pouhých 78 let, zatímco ve filmu zemřela v rovných 100 letech. V knize dále Winnie neopětuje city Jesseho Tucka (Jonathan Jackson) tak, jako ve filmu. (Aknah)
  • Jonathan Jackson získal roli Jesse na poslední chvíli a před první natáčenou scénou (shodou okolností líbací) se s Alexis Bledelovou (Winnie) nikdy předtím neviděl. (Rocky62)

Reklama

Reklama