Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Drama z originální produkce HBO o tom, že kdo má podporu médií, má všechno. Americký fotbal není jen zábavná hra, je to také velký byznys, ve kterém jde o pěkný balík dolarů. Dva mediální magnáti si umanou, že získají jedno fotbalové mužstvo. Dosud spolu soupeřili jen podle "pravidel", ale když se jedná o sport, jdou všechny ohledy stranou. Na světlo se dostává to, co zatím bylo skryto, a válka začíná ... (HBO Europe)

(více)

Recenze (7)

cityman 

všechny recenze uživatele

Škoda, že tenhle film šel rovnou na video, protože souboj dvou bohatých magnátů Gabriela Byrneho a Ben Kingsleyho je naprosto fantastický. Způsoby, které oba vymýšlejí aby "přečůrali" toho druhého, jsou skvělé a oba herci podávají více než dobré výkony. Zábavně černo-černé! :o) ()

Reklama

igi B. 

všechny recenze uživatele

Hořká satira - s jistou nadsázkou - na téma >kdo z koho< ;-) . . . "Děti by se měly modlit za své otce, jinak jim hrozí nebezpečí, že budou platit za jejich hříchy..." Toť citace z filmu... Svatá pravda, i když víra nakonec nic neznamená, že... Nu - i tak... I přes televizní produkci neobvyklé a působivé drama s vynikajícími hereckými kreacemi G.B. a B.K. v rolích pánů, co mají >pár kostlivců< ve skříních a ve své pýše a neústupnosti neotálí tyto proti sobě použít i za cenu možného praktického sebezničení... Skoro jako ze >života< . . . :-// ()

Stegman 

všechny recenze uživatele

Film o tom, že dva "Berlusconiové" vyhrotí své spory až do příliš osobní roviny. Trochu jsem očekával něco o manipulaci s veřejným míněním, tedy něco jako Vrtěti psem. Když jsem viděl, že příběh se tudy ubírat nebude, smířil jsem se s tím. Utěšoval jsem se, že i tak ten příběh má potenciál. Bohužel, v mých očích zůstal nenaplněn: 1) Často jsem netušil, jestli to myslí jako pokus o prostoduchý vtip, o satiru nebo o co vlastně. Tvůrci jako by až do konce pořádně nevěděli jaký žánr, jak velkou nadsázku zvolit. 2) Dost nuda, pointa taky nic moc. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení filmu probíhalo v Beverly Hills. (Terva)

Reklama

Reklama