Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Když byl malý kluk, byl jeho vzorem Batman, teď je z něj dospělý chlap a stává se Blankmanem, který se za pomoci svého bratra a neohrožené reportérky vydává zvítězit nad zlem a najít vraha své babičky. Batman byl sice milionář a využíval moderní technologii a i přesto, že Blankman je chudý jako kostelní myš a své zbraně si vyrábí doma z harampádí, všichni ho milují a svým dobrým srdcem získá svou tolik očekávanou lásku. (fujarik)

(více)

Recenze (8)

choze 

všechny recenze uživatele

Poté, co si Wayansovic klan v DOSTANU TĚ, SYČÁKU posvítil na blaxploitationy (a rok po Townsendově METEOR MANOVI), se Damon Wayans (POSLEDNÍ SKAUT) opřel do superhrdinů. BLANKMAN není parodie, ale taková příjemná komedie na superhrdinské téma s jednoduchými, často vulgárními vtípky a přehrávajícím Wayansem, který podobnou postavu - Handymana, už dříve s úspěchem představil v černošském sitcomu "IN LIVING COLOUR". Ztráta času to rozhodně není, už kvůli těm elektrickým nunčakám. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Já už k těmhle blbostem fakt nevim co bych měl psát. Je to hloupý, není to skoro vubec vtipný... prostě zklamání na to že Wayans komedie mám rád, tak tohle je prostě strašná slabota! To samý Meteor man. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Damon Wayans  by si mal davat pozor  na vyber  reziserov. Binder je len zrucny rutiner, uplne bez vyrazneho talentu   : 48 % ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Film je nabitý skvelými vtipmi. Damon Wayans bol počas celého filmu vtipný. Ak sledujete tento film, neberte ho vážne, majte na pamäti, že sa jedná o superhrdinskú paródiu. 5/10 ()

DickSand 

všechny recenze uživatele

Cože ??? To nikdo z vás neviděl tuhle strašlivou prdel ?? Nestačím se divit, ani netušíte o co přicházíte. Pár hlášek z tohodle filmu mohu směle prohlásit za geniální. ()

Reklama

Reklama