Reklama

Reklama

Od ucha k uchu

  • USA A Smile Like Yours (více)
Trailer

Obsahy(1)

Danny (Greg Kinnear) o Jennifer (Lauren Holly) jsou ideální pár. Mají perfektní zaměstnání, fantastické přátele, a hlavně, jeden druhého a svoje šťastné manželství. Je tu jen jediný problém v jejich ideálním životě. Slovo „rodičovství" v Dannyho slovníku neexistuje. Jennifer je však pevně rozhodnutá manželův rodičovský instinkt probudit. A není nic lepšího, než jít do rodičovské poradny, kde Dannyho ještě víc znechutí a na kliniku, kde budoucím rodičům provede testy strašná ošetřovatelka, připomínající náklaďák. Danny má všeho dost a zdá se, že idylce je konec. Jedno perfektní manželství má problém. Avšak nepočítá se s tím, že Jennifer je rozhodnutá použít všechny prostředky, hlavně ty netradiční, na záchranu svého manželství a samozřejmě na naplnění svého snu. (Bonton Home Video)

(více)

Recenze (14)

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Greg Kinnear překvapivě v jiné roli než ukřivděného gaye, která je nezvykle sexy a fakt mu sekne. Holky se skoro o něj popraly a nebylo ani divu. Co stojí za pozornost je jediná věta, jež shrnuje veškeré rady od Sally po Uzla a sexuology vůbec: "Proč by měla nějaký románek s jiným, když je s Tebou tak spokojená v posteli." Jak prosté, tak pravdivé. Přesně. ()

Agatha 

všechny recenze uživatele

Podprůměrná komedie s lacinou zápletkou, ale s dobrým hereckým obsazením. Ti však nemůžou dělat nic proti nic neříkajícímu scénáři. Trochu úsměvná místa připravila Joan Cusack a v malé roli i Shirley MacLaine. Trochu té zábavy přinese i snaživý nemocniční personál. Jinak se snažíte přežít nepovedený dabing a reklamy během filmu. Kladem je naopak docela temperamentní hudba. Celkově bych to zhodnotil jako film vhodný pro unavené oči a klimbající hlavu. Když si sem tam zdřímnete, tak o nic nepřijdete... ()

otík 

všechny recenze uživatele

Příběh vypráví o manželském páru, který se snaží otěhotnět, přičemž k tomu zkouší všechny praktiky od tradiční až po umělé oplodnění. Jejich trable pak vedou až k manželské krizi a vzájemnému obviňování se z nevěry. Je to mix komedie a romance ve zcela tradičním hávu. ()

Stegman 

všechny recenze uživatele

Nudná komedie. Kdyby tu nebyla Lauren Holly, tak bych na to nekoukal. Je to tak průměrné, až je to podprůměrné. ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Borci si asi řekli, že problematika kolem asistované reprodukce je děsně vděčná a vlastně hrozně cool, a tak patlali, patlali a patlali až dopatlali. Tohle se nehodí sledovat ani v případech největší nouze, kdy je v televizi už jen teleshoping a věštění ze džberů. 25% ()

Dr.dogous 

všechny recenze uživatele

Docela vtipná komedie o problémech euroatlantické civilizace, líný hnusný mrchy spermie. Krom smogu není mezi nebem a zemí většího problému. 77% ()

Reklama

Reklama