Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Joey Boca (Kevin Kline) je natolik posedlý životem, že vůbec neví, co se sebou. Přátelé, jídlo, hrátky, sex... všeho si užívá plnými doušky. Je majitelem tacomské pizzerie, má oddanou ženu Rosalii (Tracey Ullmanová), dvě roztomilé děti a nezměrnou chuť do života, která jej nutí vyvádět naprosté šílenosti – například spát s tolika milenkami, že se v nich sám ztrácí. Rosalie si odmítá připustit, že je jí manžel nevěrný. Když už se ale nemůže nadále vyhýbat pravdě, sama je nucena udělat něco šíleného – pokusí se Joeyho s pomocí své jugoslávské matky (Joan Plowrightová), lehce nekonvenčního, duchovně založeného kamaráda a dvojicí naprosto neschopných zabijáků (William Hurt a Keanu Reeves) zavraždit. (HBO GO)

(více)

Recenze (64)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Asi nejsympatičtější role Kevina Klinea, co jsem zatím viděl. A to je hodně co říct, když si uvědomím, že tady nehraje úplně nejpříjemnější postavu pod sluncem. Spíš naopak. Jinak se jedná o takovou solidně černější komedii, která je na vyplnění dne ideální. Jediný opravdový plus u tohodle filmu vidím ve věčně sjetém Keanu Reevesovi, kterej se tady vysloveně předvedl. ()

Anthony 

všechny recenze uživatele

Komedie z rodu těch nejčernějších. Film dává především skvělé a netradiční příležitosti pro známé herce. Vedle nesmrtelného a jaky vždy skvělého Klinea, jsou naprosto úchvatní zfetovaní Reeves a Hurt. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Prvý raz to dávali v 90-tych rokoch na Markíze, pozeral som to s mamou a mohli sme sa pri tom uchechtať do bezvedomia. Predovšetkým huličsko-flákačská dvojka Keanu Reeves a William Hurt (!) bola neuveriteľná. Samotná zápletka je šialená. Dnes už to až taká bomba nie je, dosť to zostarlo. Napriek tomu je to myslím stále dostatočný dôkaz toho, že v 90. rokoch sa robili kvalitné komédie, ktoré mali hlavu a pätu (ďalej napr. Môj bratranec Vinny). Dosť veľkú škodu tu každopádne pácha môj vždy neobľúbený Kevin Kline. ()

movie 

všechny recenze uživatele

Vynikající komedie.Perfektní scénář.Kevin Kline je super, ale nejvíc vám v hlavě utkví asi duo Reeves (Marlon) a Hurt (Harlan) jejichž dva feťáci jsou prostě neuvěřitelný.Škoda že v záplavě dementních teenagerských komedií už nikdo nic takového ani netočí!!! ()

monolog 

všechny recenze uživatele

Nezapomenu hned na tu úvodní scénu, jak se jde Kevin Kline vyzpovídat. Tak jaké jsou vaše hříchy, synu? No, bral jsem jméno boží nadarmo, nadával jsem tchýni. Ale to se nepočítá? Bylo to italsky a ona nerozuměla. No a taky jsem byl nevěrný. A kolikrát, můj synu? No, nebylo to mockrát. Tento týden čtyřikrát se třemi ženami, ale vlastně to taky mohlo být víc. Ono vlastně to bylo čtyřikrát se třemi, ale víckrát. Víte co myslím. A minulý týden... Prostě síla. Není tam sice vtip na vtipu, ale o to nejde. Je to komedie z doby, kdy ještě komedie byly zábavné, aniž by tam musela být hláškující postava. Ještě mě tak napadá, že by se na tenhle film měli podívat všichni záletní manželé, aby věděli, co je čeká. A taky podváděné manželky, aby věděly, kam až to může zajít, takže abyraději moc nepátraly. ()

RHK 

všechny recenze uživatele

Americká komedie o extrémně nevěrném italském manželovi a jeho ženě a tchýni, které vyžadovaly jako trest jeho zabití. Příliš legrační mi to ani nepřipadalo a chvílemi jsem se nudil. Tipoval bych ale, že ženám se tenhle film bude líbit výrazně více... Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=vaI3G7tB_JE ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

„When somebody shoot you in the head, it makes you think..“ Skvělý K.Kline jako imortální pizza boy se záletavými sklony vs. amatérské vražedné seskupení kolem jugoslavské tchýně Joan Plowright. Břitký humor, chytrý scénář, spousta italského a balkánského klení a ve zcela jiném kmitočtu se pohybující dvojice smažek Reeves a Hurt. Natočeno podle skutečné události a víte co? Já tomu věřím.. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Takové, no, mdlé, a to navzdory skvělému Kevinu Klineovi, kterému italského sukničkáře věříte stejně jako jste už Peteru Sellersovi věřili francouzského detektiva, indického herce, prezidenta USA nebo německého exnacistu. Ani námět Miluji tě k smrti přitom není špatný, ale podle mě by potřeboval mnohem více "britskosti", aby byl vtipně suchý a ne jen suchý s občasným vtipem... Zkrátka aby se mohl měřit třeba s Rybou jménem Wanda, starší o dva roky. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Čo napísať aby som nebol až tak kritický k totálne nevydarenej snímke? V prvom rade nedostanete ani komédiu ani krimi, ako je to klamlivo prezentované v titulku tohto filmu. Nie som náročný divák, avšak počas sledovania som sa nielenže nezasmial ale ani nepousmial. Áno, Kevin Kline je dobrý herec, mám ho svojím spôsobom ako herca celkom aj rád, avšak vôbec mu táto rola neumožnil nejak vyniknúť ani ho poslať na výslnie medzi top herecké hviezdy. Jeho filmová polovička bola neoslnivá a neočarujúca, proste taká šedá myška. Snímok je to v skutku neoriginálny, bez náznaku niečoho, čo sme inde ešte nemali možnosť vidieť. Humor je suchý a slabý. Film nudný a pomalý. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Komédia, ktorú som už videl kedysi dávno, a na ktorú som akosi zabudol. Aj po rokoch mi dokázala vyčarovať úsmev na tvári a niektoré scénky dokonca aj zvlniť brušné svalstvo. Hlavne tí dvaja najatí zabijaci boli super. Dejová linka však nemá čo ponúknuť, ale aspoň nenudí. Lepší priemer. 65/100 ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Škoda, že v druhé polovině tvůrcům dojdou nápady, ale v první polovině mně to fakt hodně bavilo. Kline, Reeves a Hurt byli neskuteční. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Skoro o dve triedy slabšie ako Ryba menom Wanda. Kline super, Hurt a ostatní sú trochu nevyužití. Zato cameá potešia. Pheobe Cates v tom roku kariéra už takmer končila, dvadsaťročnej Heather Graham pre zmenu iba začínala. 65% ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Nepriestrelný taliansky pizza man a zvodca hneď od začiatku ruluje a keby v polovici nestratil dych, dám aj za viac. Ovšem aj tak dobré. ()

Ant 

všechny recenze uživatele

Šílenější a zárověň geniálnější komedii byste jen těžko pohledali. Když jsem to viděla poprvé, naprosto mě to odrovnalo. Kromě výborného scénáře film hlavně táhnou herci v těch nejroztodivnějších kreacích. New age guy Rivera Phoenixe, zfetovaný Keanu Reeves, ital Kevina Klinea a jeho hádky se svou tchýní, všechno jsou to nezapomenutelné postavy, který tvoří nezapomenutelný film. ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Výborná komedie o nepovedené úkladné vraždě. Skvělá plejáda herců - Kevin Kline, Tracey Ullman, Joan Plowright, William Hurt, Keanu Reeves.. někteří známí spíš z menších roliček, nebo méně známých filmů, ale o to víc překvapují v tomhle snímku. Smál jsem se a to docela hodně. Nadarmo se neříká, že v Italském manželství létají talíře vzduchem. Tady létá vzduchem všelicos. Vřele doporučuji. Nápor na bránici jak má být. 80% ()

Janek 

všechny recenze uživatele

no na tři to není, na to je to moc srandovní - a hlavně naprosto výborný Kevin Kline a feťáci Hurt a Reeves. ()

Gary 

všechny recenze uživatele

Dost příjemná záležitost. Některé hlášky stály za to a nejvíc jich asi prohazovala stará tchyně a (bláznivá) dvojice Hurt a Reeves. Ke Keanu Reevesovi musím dodat, že to byl asi nejsrandovnější a možná i jeden z nejlepších výkonů, které kdy podal. Dobré výkony však platí pro všechny zúčastněné a znovu si člověk řekně, jak je škoda tak nadějného herce, jako byl River Phoenix. ()

Reklama

Reklama