Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Joey Boca (Kevin Kline) je natolik posedlý životem, že vůbec neví, co se sebou. Přátelé, jídlo, hrátky, sex... všeho si užívá plnými doušky. Je majitelem tacomské pizzerie, má oddanou ženu Rosalii (Tracey Ullmanová), dvě roztomilé děti a nezměrnou chuť do života, která jej nutí vyvádět naprosté šílenosti – například spát s tolika milenkami, že se v nich sám ztrácí. Rosalie si odmítá připustit, že je jí manžel nevěrný. Když už se ale nemůže nadále vyhýbat pravdě, sama je nucena udělat něco šíleného – pokusí se Joeyho s pomocí své jugoslávské matky (Joan Plowrightová), lehce nekonvenčního, duchovně založeného kamaráda a dvojicí naprosto neschopných zabijáků (William Hurt a Keanu Reeves) zavraždit. (HBO GO)

(více)

Zajímavosti (7)

  • Natáčelo se od 10. dubna do 20. července 1989 ve městě Tacoma (Washington, USA). (BMW12)
  • Lawrence Kasdan, režisér snímku, se objeví ve filmu jako právník Deva. (aluna)
  • Phoebe Cates hraje slečnu, o jejíž přízeň se na diskotéce uchází Joey. Kevin Kline hrající Joeyho a Phoebe Cates jsou v reálném životě manželé a mají dvě děti. (aluna)
  • John Kostmayer, autor scénáře, se ve filmu objeví jako Benny, zákazník pizzerie. (aluna)
  • River Phoenix a Kevin Kline, kteří se spolu objevili v tomto filmu, spolu "soupeřili" o sošku Oscara. Kline, který cenu získal, byl nominován za film Ryba jménem Wanda (1988) a Phoenix za snímek Čas zastavit se (1988). (Zdroj: ČSFD)

Reklama

Reklama