Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tadek je policista, který hledá podobnosti mezi vraždou policisty a kriminálním příběhem v knize spisovatele Krystova Kozlowa. Když se Tadek pouští do vyšetřování a jde po stopách Kozlowa a jeho záhadné přítelkyně pracující v sex klubu, narůstá jeho posedlost rozluštit příběh lží, sexu, korupce a podsvětí. Následně objevuje hrozivou pravdu. (Filmbox)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (56)

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Tohle je hroznej paskvil. Odehrává se to v Polsku, nicméně všichni mluví anglicky a Jim s Charlotte do poláctví moc nezapadají. Navíc vidět a hlavně slyšet vyvrcholení Carreyho je něco, o co bych byla ráda ochuzena, ale co už. Příběh se táhne jak smrad a jediný, kdo to alespoň trochu zachránil byl Marton Csokas. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

30% Formálne sa to snaží nadviazať na klasiky 90tych rokov, výsledok je však triviálna céčková kriminálka na úrovni direct-to-dvd flákov, aké pred vyše desaťročím točili Stallone, Seagal a spol. Scenár je úplne katastrofálny a vyzeralo to, ako keby ho písal niekto pologramotný (alebo kto neovláda angličtinu). Herci zo seba vypúšťajú úplne triviálne až absurdné vety (vedúci polície pred novinármi o tom, že veci sa menia: "You know I am an ex-communist."), zápletka je priehľadná, záporák v podaní Martona Csokasa vyložene smiešny a zasadenie príbehu do nedávneho (?) Poľska pôsobí maximálne nedôveryhodne (jediné, čo som ocenil bola retro bielo-čierna ŠPZtka). Najhorší film Jima Carreyho. ()

Reklama

venison 

všechny recenze uživatele

Jima Carreyho jsem neměla ráda do filmu Muž na Měsíci, ve kterém mě přesvědčil, že je sakra dobrý herec, co se většinou jen afektovaně pitvoří. Je fajn ho vidět zase ve vážné a neuřvané roli. Bohužel však krom vážného tváření nedostal moc prostoru k opravdovému hraní. Detektivka se snaží o vážnou depkoidní tvář ve stylu devadesátkových thrillerů. Scénář je ovšem děravý jako cedník a veškerá atmosféra je utvářená studenými barvami, temnotou a nahými ženami v řetězech. Což je na áčkovou podívanou zoufale málo. Mohlo by jít o artový film, kdyby pan režisér uměl trošku víc točit. ()

666Carnage 

všechny recenze uživatele

Ponurý film o sadomasu, kde má hlavní roli člověk co mluví zadkem a má rozdvojenou osobnost. Řeč je Jimu Carrym. Film nemá nijak propracovaný příběh ale je to jen 90 minutek a docela to uteklo i když to bylo opravdu ponuré ale zvláštně natočené a tím myslím zajímavě. Odehrává se to v Polsku ale všichni mluví anglicky a vlastně kromě hlavních třech známých herců nic jiného nečekejte. Marton Csokas si to asi užíval nebo mi to aspoň tak připadalo. Trochu zamotané to bylo a jsou zde scény kde Carry fakt válí. Konec je docela zajímavý. 70% ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Vytvoriť dostatočne podivnú atmosféru s "dokonalým" interiérom či exteriérom, ešte neznamená, že tvorcovia zmákli to najdôležitejšie. Skutočne nerozumiem tomu, čo sa musí odohrávať v hlave "veľ-herca", ktorý príjme rolu v takomto "polsko-usáckom paskvili". Po scenáristickej či režisérskej stránke, je tento film jeden neskutočný, primitívny bordel, plný idiotského správania, bez štipky reálnych prejavov, a to ma skrátka ako diváka "uráža" .. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo ve městě Krakov v Polsku. Točilo se od 3. listopadu do 16. prosince 2015. (MeanWhile)

Reklama

Reklama