Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dne 17. října 1989 zasáhlo San Francisco ničivé zemětřesení. O rok později vznikl snímek zachycující ony dramatické okamžiky na pozadí několika konkrétních osudů. Je tu Sherra Coxová, uvězněná ve svém bytě padlým trámem a hasič Gerry Shannon, který bez ohledu na riziko vnikne do jejího hořícího bytu, aby se ji pokusil zachránit dříve než dojde k explozi plynu ucházejícího z hlavního rozvaděče. Je tu Jack Thompson, který doslova vysekal Nicka Zaminoviche ze smrtící pasti v troskách jeho auta pod zřícenou stavbou a pak dalších téměř pět hodin pátral po dalších lidech uvízlých v troskách svých vozů. Je tu Bill McElroy, muž, který shromáždí své sousedy do záchranného týmu a společně s nimi pátrá po lidech, kterých přežili zřícení dálnice. Je tu Patrik Wallace, který zachránil dvě malé děti z trosek zřícené dálnice. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

thunnus 

všechny recenze uživatele

Nevím proč tak špatné hodnocení, není to zas tak hrozný film. Pravda, děj není moc bohatý, vizuální efekty žádné, ale dívat se na to rozhodně dá a má to určitou sugestivnost. ()

Svadbos 

všechny recenze uživatele

Znepokojujúca dokumentárna dráma o zemetrasení v San Francisku a ako sa z obyčajných občanov stávali neočakávaní hrdinovia. Aktuálne zábery zemetrasenia a hrané scény sú bezchybne skombinované (bez hudby). Film bol natočený pre káblovú televíziu. ()

Reklama

Reklama