Reklama

Reklama

Bakaláři - Série 13 (1984) (série)


Výhra (S13E01)

(epizoda)

Obsahy(1)

Není cena jako cena... Manželé Staškovi (J. Satoranský a E. Jakoubková) vyhrají na plese v tombole králíka. Protože nevědí, co by s ním dělali, nechají ho v sále a nepozorovaně odjedou. Jenže – pořadatel plesu, pan Brebenda (V. Bedrna), poctivě přinese králíka panu Staškovi do práce. Teď už nemůže odmítnout. Přinese králíka domů, kde z něho mají děti obrovskou radost. Nikdo z rodiny ale neví, jak se o něj postarat... (Česká televize)

(více)

Recenze (12)

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Aneb Jak jsem se stal drobným chovatelem. Manželský pár vyhraje na plese králíka na chov a ... co s ním, když oba jsou z města a bydlí v bytě? Nejdříve je potřeba zjistit, co vlastně králík žere a pak jak jej zabít. Jenže jak už to tak bývá, poprava se někdy nemusí povést. Průměrná bakalářská povídka bez humoru. ()

LadyPupu 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tombola je vždycky průšvih... Satoranský vyhrál králíka, což jako je dobrý, lepší než ten giga plyšovej medvěd, kterýho tam taky mohl vyhrát. Králík se totiž dá sežrat. Co mě jako překvapilo bylo to, že neví, co takovej králík žere...Tenhle bakalářský příběh žádná hitovka není. Jo a králíci se chovají, ne pěstujou. Pěstuje se třeba mrkev... pro králíky... ()

Reklama

Marthos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pane Kalousek, já jsem městskej člověk, já nevím o zvířatech vůbec nic. Já jsem zapojenej v zlepšovatelským hnutí, vedu brigádu socialistický práce, mám funkce na pracovišti i v místě bydliště a vy se divíte, že nevím, co ví každý malý dítě. Jediné, čemu se divím já, je, že se tenhle blábol dneska ještě někomu líbí. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kdo by to neznal. Největší trápení přináší na zábavě výhra z tomboly a to v podobě živého zvířete, ze kterého mají, jak jinak, radost pouze děti. Nastává otázka co s ním. Bakalářská povídka o něčem takovém vypráví, ale bohužel velice plytce a naprosto nezábavně. Jeden se ani nenaděje a příběh končí. Pak už jenom zůstává otázka nad podivností logiky celého dějství. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama