Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nebezpečného teroristu Caspera rozhodly americké úřady přepravit do USA tajně na palubě vojenské ponorky. Plavba probíhá podle plánu, dokud nezačne obrovská mořská nestvůra ohrožovat posádku. A navíc se teroristovi kumpáni chystají osvobodit svého vůdce. Nikdo netuší, že brzy dojde k smrtící konfrontaci. (oficiální text distributora)

Recenze (59)

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Tak si tak dokoukávám Octopus, dumajíc nad tím, že to nebylo tak špatný a ty dvě pecky si to zaslouží. Jdu film ohodnotit a zůstanu v němém šuku zírat na hovnocení... Asia_Power - 1* ... A pak mi dojde, že už jsem ten film vlastně viděla. Áááááno až takhle vyjebaná z těch 300 nejhorších filmů už jsem. Koukám na ty co jsem viděla dokola a začínaj se mi víc líbit. U posvátný krávy a jejího vysušenýho vemene tohle smrdí kolosálním průserem, jelikož jsem po celou dobu sledování nevstřebala, že to znám, nezaregistrovala jsem, že jsem to už hodnotila, a celkově to jasně ukazuje, že zkouknout 300 nejhorších se neobejde bez psychické poruchy, začínám se bát o ten zbytek duševního zdraví, kterej jsem dokázala dát dohromady když mě propouštěli z mého vypolstrovaného pokojíčku v Bohnicích. Jsem drsná holka, žiju na hraně mezi rozumem a šílenstvím a co začíná vyhrávat? Muhehehe chachachááááá.... ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Bože, povolují mi svěrače, jen si na to vzpomenu - a právě za to uchcávání smíchem dávám hvězdičku, takhle mě nerozesměje ani většina komedií:-). Že do vytvoření takové sračky někdo investuje svůj čas, peníze a možná i nějaké úsilí, to už jsme si asi zvykli... Ale že se najde televize ochotná takový shit odvysílat, nad tím vážně žasnu (i kdyby to bylo zadarmo). 15%... a možná bych měla dát plný počet, protože smích prý prodlužuje život, zlepšuje zdraví atd. - a v tomhle smyslu je "Octopus" nedocenitelný;-). ()

Reklama

Haymar odpad!

všechny recenze uživatele

Občas mám dost zvrácený choutky a úmyslně si pustim podobnou pecku - jak jinak bychom potom docenili slušný filmy?! Nicméně Octopus předčil i mé nejodvážnější představy: chobotnice, atomový ponorky, teroristi, politika, nymfomanka, psychopatický padouch, zaoceánský luxusní parník (a vskutku trikově vymazlené monstrum)... pan "scénarista" toho tam nacpal vážně požehnaně, klobouk dolů! Ovšem ani to, tě - milá chobotničko, nezachrání před ukázkovým odpadem! Je mi líto... Ba ne, lžu - není! ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Z toho co tu pisete je mi do breku.. to tu vazne nikdo nepozna kvalitni brak? od mistra mistru vsech silenosti a meho oblibence Johna Eyerese Jedna rada pro radoby milovniky kvality zapomente ze je to realita vypnete nemyslete tohle superbecko prece nemuzete takhle zprznit na palube ponorky radi digitalni chobotnice a hlavni hrdina uklidnuje namornika kterej zmagoril a je v hajzlu z toho ze nechal doma rozsvicena svetla! boze tohle je super zabava a ma to miliardkrat vetsi hodnotu nez veledila vznikajici v soucasnosti ktere si na opravdu zabavny beckovy zanr jen hraji ()

Z0oMb3E odpad!

všechny recenze uživatele

Áno tak teraz som si prišiel na svoje. Tomuto sa hovorí béčko ako sa patrí. Chobotnica, ktorá skáče po živom, či neživom. Stráviteľnom či nestráviteľnom nieje pre mňa ako fanúšika podobných monstermovie nič nové, ale zakaždým ma dokáže niečím novým prekvapiť. Pripliesť do cesty asi najslaboduchejších teroristov v dejinách kinematografie bol skvelý marketingový ťah. Hlavne ak vyzerajú inteligentnejšie ako celá posádka ponorky dokopy. Film, ktorý si vychutnajú ozaj len fajnšmekri. Ostatným bude po úvodných troch minútach jasné, že je to odpad. Pre mňa hodina a pol nepretržitého smiechu a výbornej zábavy. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama