Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nebezpečného teroristu Caspera rozhodly americké úřady přepravit do USA tajně na palubě vojenské ponorky. Plavba probíhá podle plánu, dokud nezačne obrovská mořská nestvůra ohrožovat posádku. A navíc se teroristovi kumpáni chystají osvobodit svého vůdce. Nikdo netuší, že brzy dojde k smrtící konfrontaci. (oficiální text distributora)

Recenze (59)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Z toho co tu pisete je mi do breku.. to tu vazne nikdo nepozna kvalitni brak? od mistra mistru vsech silenosti a meho oblibence Johna Eyerese Jedna rada pro radoby milovniky kvality zapomente ze je to realita vypnete nemyslete tohle superbecko prece nemuzete takhle zprznit na palube ponorky radi digitalni chobotnice a hlavni hrdina uklidnuje namornika kterej zmagoril a je v hajzlu z toho ze nechal doma rozsvicena svetla! boze tohle je super zabava a ma to miliardkrat vetsi hodnotu nez veledila vznikajici v soucasnosti ktere si na opravdu zabavny beckovy zanr jen hraji ()

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Tak si tak dokoukávám Octopus, dumajíc nad tím, že to nebylo tak špatný a ty dvě pecky si to zaslouží. Jdu film ohodnotit a zůstanu v němém šuku zírat na hovnocení... Asia_Power - 1* ... A pak mi dojde, že už jsem ten film vlastně viděla. Áááááno až takhle vyjebaná z těch 300 nejhorších filmů už jsem. Koukám na ty co jsem viděla dokola a začínaj se mi víc líbit. U posvátný krávy a jejího vysušenýho vemene tohle smrdí kolosálním průserem, jelikož jsem po celou dobu sledování nevstřebala, že to znám, nezaregistrovala jsem, že jsem to už hodnotila, a celkově to jasně ukazuje, že zkouknout 300 nejhorších se neobejde bez psychické poruchy, začínám se bát o ten zbytek duševního zdraví, kterej jsem dokázala dát dohromady když mě propouštěli z mého vypolstrovaného pokojíčku v Bohnicích. Jsem drsná holka, žiju na hraně mezi rozumem a šílenstvím a co začíná vyhrávat? Muhehehe chachachááááá.... ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Bože, povolují mi svěrače, jen si na to vzpomenu - a právě za to uchcávání smíchem dávám hvězdičku, takhle mě nerozesměje ani většina komedií:-). Že do vytvoření takové sračky někdo investuje svůj čas, peníze a možná i nějaké úsilí, to už jsme si asi zvykli... Ale že se najde televize ochotná takový shit odvysílat, nad tím vážně žasnu (i kdyby to bylo zadarmo). 15%... a možná bych měla dát plný počet, protože smích prý prodlužuje život, zlepšuje zdraví atd. - a v tomhle smyslu je "Octopus" nedocenitelný;-). ()

Chrustyn odpad!

všechny recenze uživatele

U některých filmů stačí pár minut aby divák poznal jeho kvality. V tomto případě mi stačilo posledních 15 minut, ve kterých jsem viděl příšerné efekty a ztopořené teda toporné herce a hned jsem věděl, že nemohu dát více. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak tento kousek od společnosti Nu Image je mnohými označován za hnusný odpad, ale já s nimi nesouhlasím. Viděl jsem už spoustu filmů od této společnosti a většina je opravdu humus, ale tentokrát se tvůrci pokusili alespon náznakem navodit atmosféru, která se mi líbila + scénář zas tak hrozný nebyl. Největším plusem vidím i to, že se chobotnice moc často neobjevovala a tak dostala mnohem větší prostor akční stránka filmu. Jakmile se totiž vynořila příšera na povrch, byl z toho opravdu průser. ()

ARI50 odpad!

všechny recenze uživatele

Bože nech neoslepnu nebo nepříjdu o sluch protože kolik chybělo u tohohle filmu aby se tak stalo, za co proč. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Z čias, keď nám priaznivcom zlých filmov, ešte nekraľovalo štúdio The Asylum. A je to vidno. Tento flák je béčkový dlabanec, ale stále je dobrým produktom, ktorý ide nezastaviteľne dopredu. V prvých 10 minútach to pekne vybuchuje v Sofii. Potom obstojne hláškuje na ponorke a následne mysteriózne napína. Zvyšok je už len bizár, plný chapadiel a klišé. A chceme vlastne viac? Mať to ačkový vizuálny prednes, je to mazec. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Očakával som, že to bude brak, ale, že tá milá chobotnica tam bude len na chvilku a aj to matne a potom zasahujú už len jej vemená, pardon chápadlá, to je aj na takéto béčko veľmi malo. Kašlať na to, že je hnusne digitále, nič iné som ani nečakal, netočil to James Cameron, tak očakávania v mojom prípade neboli veľké. Že sa neberie vážne, to je len dobre a niekoľkokrát som sa pousmial nad dianím vo filme a práve takéto filmy by mali byt hlavne zábavne, keď všetko ostatne je lacné a brakovité. Ale čo filmu neodpustím je fakt, že som očakával oveľa viac akcie a dostal som hlavne prázdne reči a samú vatu a hlavne akcia  mala byť ťahúňom filmu, čo sa, ale nestalo. Slabé 2*. ()

phoebess odpad!

všechny recenze uživatele

Není nic hroznějšího než to, že během prvních 10/20 minut sledování filmu zjistíte, že přicházející reklamu v televizi (na kterou jinak nadáváte) vítáte a doufáte, že nikdy neskončí. Ale i přesto jsem si řekla, že to přetrpím a dokoukám se… v momentě, kdy se mi zdálo, že po porážce chobotnice bude konec a já budu moct jít spát, nastoupila banda teroristů, kteří přepadli luxusní parník… a já si řekla, pane na nebi, je tohle vůbec možné?! Nejlepší rozhodnutí, které jsem za ten večer udělala, bylo vypnutí televize. ()

Z0oMb3E odpad!

všechny recenze uživatele

Áno tak teraz som si prišiel na svoje. Tomuto sa hovorí béčko ako sa patrí. Chobotnica, ktorá skáče po živom, či neživom. Stráviteľnom či nestráviteľnom nieje pre mňa ako fanúšika podobných monstermovie nič nové, ale zakaždým ma dokáže niečím novým prekvapiť. Pripliesť do cesty asi najslaboduchejších teroristov v dejinách kinematografie bol skvelý marketingový ťah. Hlavne ak vyzerajú inteligentnejšie ako celá posádka ponorky dokopy. Film, ktorý si vychutnajú ozaj len fajnšmekri. Ostatným bude po úvodných troch minútach jasné, že je to odpad. Pre mňa hodina a pol nepretržitého smiechu a výbornej zábavy. ()

type_B 

všechny recenze uživatele

Spousta uživatelů CSFD mluví o tom, že mají rádi filmy s nějakou myšlenkou, o tom, že většinou tuto myšlenku nedokážou oddělit od zpracování filmu, ani ji kriticky zhodnotit, nemluvím já. Co je hlavní myšlenkou filmu Octopus? No, mě celou dobu napadalo, jestli je to komedie nebo ne. Žánrové zařazení Horror/Thriller/Akční opravdu nepřipadá v úvahu. Herci přehrávají a mizerně vykonstruovaný děj, který drží jenom proto, že scénáristu občas opustily záchvaty epilepsie, je daleko za hranicí mimetického způsobu zobrazení. Rozuměj: v tomhle filmu naprosto nejde o to, že by měl vypadat reálně, myslím si, že to pochopili sami herci a trochu si z toho dělali sami legraci. To je trochu problém, protože se tím maličko maže béčková vtipnost, navíc tak film uvízl někde mezi - asi jako ta ponorka mezi skalami. Že by to měl být metaforický obraz celého filmu(?) - ne, to jen tak žertuju. Samozřejmě, dá se najít pár klišovitých obrazů a scének, ale - není to ono, není to to pravé béčko... ()

corona 

všechny recenze uživatele

Čo napísať k filmu, kde každé 2 minúty vykríkol niekto: "Oh my God", asi nič ale k chobotniciam mám odpor a kedže nechcem skončiť v tom hroznom zobáku tak aspoň jednu * musím dať /ha-ha/. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Takový šílený, ale koukatelný béčko. Když se nudíte po ránu není nic lepšího. A podmořský svět je zajímavý. ()

Reklama

Reklama