Reklama

Reklama

Vyšetřovací zpráva

  • USA Report to the Commissioner
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Mladý detektiv newyorské policie se krutým způsobem dozví o politice, která hýbe policejním oddělením ve velkém městě. Omylem totiž zabije detektivku, tedy vlastně svou kolegyni, jejíž převlek v tajné akci zastíral její pravé povolání. Policista se tak chtě nechtě zaplete do zakrývání a zametání pod koberec… Snímek doprovází kvalitní hudba Elmera Bernsteina a jeho zajímavostí je, že v něm v maličké roli Billyho debutuje mladý Richard Gere. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

Terva 

všechny recenze uživatele

Námět - James Mills. Scénář - Abby Mann a Ernest Tidyman. Kamera - Mario Tosi. CHYBA VE FILMU - Když Bo Lockley ( Michael Moriarty ) pronásleduje Thomase 'Sticka' Hendersona ( Tony King ) je v prvním záběru King naboso, pak má v některých záběrech boty a v posledním už je zase bos. ()

Cibulka_C 

všechny recenze uživatele

Hoši tohle bylo tak neskutečně super, že jsem nějak nemohla přestat sledovat a byla jsem strašně vytočená, když ten film skončil a ještě takhle nepředvídatelně, no prostě katastrofa. 😫 Zaprvé je to první filmová role Ríši Gýra a já jím byla úplně unešená, protože je to sakra můj crush. 🛐 Hrozně dobrej vibe dávalo oblečení úplně všech v tom snímku a nejvíc 70s atmosféru házely vlasy hlavního kida policajta. Mělo to takovou basic zápletku, ale ta konečná honička po střechách a na tom absolutně nevhodném povrchu pro bosou nohu byla super. 😍 Lehoulince se divím, že hlavní muži v tom výtahu nezemřeli na udušení, protože jak ten výtah mohl větrat je mi záhadou. Na rok 1975 měl ten film úplně skvělou kvalitu a fakt byl velmi autenticky natočený, anebo jsem jenom divná, ale mě to fakt strašně chytlo. Idk, ale je to super a všem to doporučuji!!! ✨🫶🏻 ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

V čem tenhle snímek exceluje, to je skutečnost, jak dokáže prezentovat temné město, město, které je špinavé, zkorumpované, nebezpečné, město, kde by nikdo nechtěl žít, ale přesto tam žije spousta lidí. Děj, ten mi pak přišel vedlejší, hlavně proto, že není nijak výrazný, stejně jako postavy, s nimiž se těžko ztotožňuje. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (1)

  • Když Bo Lockley (Michael Moriarty) pronásleduje Thomase 'Sticka' Hendersona (Tony King), je v prvním záběru King naboso, pak má v některých záběrech boty a v posledním už je zase bos. (Terva)

Reklama

Reklama