Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Snímek excentrického kapitána Jima a jeho partičku beznadějných snílků. Bojují se žraloky, piráty i vlastní chamtivostí, aby získali potopený poklad u pobřeží Hondurasu. Výstřední kapitán Jim Canahan (Cornel Wilde) i členové jeho lodní posádky mají každý své důvody, proč se vydávají hledat poklad, potopený v blízkosti honduraského pobřeží. Aby však poklad získali, musí se potopit do vody, plné žraloků a zbavit se pirátů. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

TomX2 

všechny recenze uživatele

Priemerný film, ktorý nenudí a neurazí, ale zase nie je ničím extra zaujímavý. Na 70. roky je film celkom napínavý, herci vybraní dobre a na morské živočíchy sa mi pozerá dobre. Ako horor to je ale slabšie, no aj napriek tomu som spokojný. 55% ()

Reklama

majo25 

všechny recenze uživatele

Celkom svižný dobrodružný film so super zápletkou, ktorý sa nehrá na nič veľké, pritom ponúka dostatočnú zábavu. Netreba sa nechať zmiasť žralokmi v názve filmu, ide o nich až niekde na poslednom mieste, čo mne aj vyhovovalo, kedže scény s nimi išli v dobách bez počítačových efektoch uveriteľne natočiť iba ťažko. Z postáv sa mi najviac páčil samozrejme zásadový kapitán, hraný samotným režisérom, a jeho vysvetlenia či hlášky, ktorými nonšalantne negoval argumenty ostatných. A ako sa ukáže, nezaostával ani vo fyzičke. Aj keď v závere dôjde aj na pár hluchších miest, oceňujem po celý čas dobre držanú dobrodružnú atmosféru. ()

Quint 

všechny recenze uživatele

Natočeno ve stejný rok jako Čelisti. Na rozdíl od nich jsou tu žraloci vidět skoro pořád a jsou opravdoví, ale veškeré podmořské scény s nimi jsou tak nenapínavě a nahodile rozzáběrované, že místo toho, abyste se báli o hlavní postavy, tak se budete divit tomu, kolik neškodně vypadajících (nepříliš velkých) žraloků bylo kvůli filmu zabito. Dialogy v mezičase na lodi vás pak dokonale uspí. Pouze pro hardcore fandy Cornela Wilda, který to celé natočil zřejmě jen kvůli tomu, aby ukázal, jakou má i ve svých třiašedesáti letech fyzičku. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama