Mario AzzopardiScénář:
Alfonse RuggieroKamera:
Pierre JodoinHudba:
Gary KoftinoffHrají:
Eric Roberts, Shawn Doyle, Yaphet Kotto, Karen Cliche, Romano Orzari, Louis Ferreira, Claudia Besso, Lucie Laurier, Stéphanie Biddle, Danny Blanco Hall (více)Obsahy(1)
Už několik měsíců žijí policisté Kit Adrian (ERIC ROBERTS - Prezidentův muž) a Jay Flowers v podsvětí s cílem proniknout do sítě ruské mafie a překazit obchod s jadernými zbraněmi. Netuší, že podobně jako oni pronikají od světa zločinu, roztahuje mafie svá chapadla uvnitř policejních jednotek. Neví o smrtící pasti, která na ně byla nastražena a k níž jsou každý den blíž a blíž - nechají se pohltit světem násilí?
Připravená past sklapne, když se jednoho dne sami dopustí zločinu. Přestoupili zákon a už nejsou na straně spravedlivých. Jsou rozhodnuti dokončit svoji misi, ale nemají, kdo by jim kryl záda. Pokud se o sebe nepostarají sami, jedinou jistotou jim bude chladná ocel v týle (oficiální text distributora)
(více)Recenze (1)
Céčkový film o poldoch, ktorý pracujú v utajení medzi ruskými mafiánmi. Ups, bojler, ale je to vyzradené aj v obsahu filmu, takže jebať. Prvá polovica v ktorej ešte nevieme, že sú chlpatí, bola iba nudná a tá ruská mafiánska banda pôsobila jak banda neškodných namachrovaných dementov. Ale v druhej polovici sa ukáže, že tá banda dementov by mala mať atomovku a žačne to byt totálne absurdné. Robertsovej postave tiež miestami začne trochu jebať. No a celé sa to zavŕši v prestrelke v ktorej všetci stoja tesne oproti sebe a strieľajú jak blázni z pištolí a samopalov a riadnu chvíľu im trvá, kým niekoho zasiahnu. Fakt hrozný trapas. Roberts mi naviac do tej úlohy príliš nesedel. Chcelo to nejakého mladšieho herca. Jednu hviezdičku dávam za občasné nahotinky a šušlajúceho Yapheta Kotta. Takže rozhodne ruky preč od tohto shitu. Nie je to síce tak brutálne podfinancované ako súčasné Ericove blockbustery, ale kvalitou to k nim nemá ďaleko. 3/10. ()
Photo © SPI International Polska