Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jack DeForest (Terence Knox) je policista, který při přestřelce zabije syna Josefa Szabó, mezinárodního teroristy. Ale Szabó se mu pomstí. Brutálně zavraždí jeho manželku a unese jeho syna. Až za rok, kdy už je fyzicky i psychicky na dně se Jack náhodou dozví, že jeho syn stále žije a stále je vězněm tetoristů. Jackův život dostane znovu smysl. Podaří se mu vniknout do Szábova gangu a touží po jednom: pomstít se Szábovi a zachránit svého syna. (Guild Home Video)

(více)

Recenze (2)

John80 

všechny recenze uživatele

Policajt  zabije syna medzinárodneho teroristu , čo sa mu vypomstí na jeho rodine. Policajt začne pátrať po skutočných unoscoch a vrahoch svojej rodiny , Zbytočne podhodnoteny film 3* ()

choze odpad!

všechny recenze uživatele

Když jsem tenhle mě zcela neznámý titul vytáhl včera z výprodejního koše v zastavárně kvůli jeho bombastickému obalu s hrdinou taženým za autem, netušil jsem, jaké mě při jeho sledování čeká příjemné překvapení. Už po pár prvních záběrech jsem v něm totiž identifikoval jeden neznámý film, ze kterého se mi kdysi dávno vryla do paměti jeho úvodní scéna, kdy teroristi přepadnou vlak s armádními zbraněmi. Jaké štastné shledání! Bohužel co následovalo bylo jen další šedivé béčko, s nevýrazným hrdinou i padouchem v podání nečekaně mdlého Davida Warnera. Jediný zajímavější moment je ono tažení za autem, které ve skutečnosti nepodstoupí hrdina, ale padouchův poskok, kterého hrdina k autu přiváže, čehož si nevšimnou ostatní poskoci, do auta skočí a pěkně se s ním projedou... Jinak Meg Foster se tu jen mihne a mladý Viggo Mortensen, který ve stejném roce natočil skvělou Koženou tvář, tu má jen jednu bitku. ()

Reklama

Galerie (2)

Reklama

Reklama