Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hlavními postavami příběhu jsou dobrácký i když poněkud neohrabaný zloděj Frank a jeho přítelkyně, půvabná a bezstarostná pokladní Roz. Oba by si rádi splnili své dosud nenaplněné životní sny a k tomu by jim měl pomoci ukradený obraz v hodnotě několika milionů dolarů. Vydávají se na dlouhou cestu, aby na vzdáleném ostrově obraz předali a získali za něj klíč k branám toho, co v té chvíli považují za štěstí. Jenže vedle místního elegána, který se o Roz začne na ostrově ucházet, je tu také zarputilý černý agent FBI, který už dlouho pátrá po bájném zloději uměleckých děl a tuší, že Frank a Roz by mu mohli hodně pomoci. A tuší správně. Například při hledání lupičovy velmi důmyslné skrýše v jeho luxusním domě. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (30)

EdaS 

všechny recenze uživatele

Proč si Sandra aspoň trochu nevybírá, v čem bude hrát? To nemohlo ani na papíře vypadat zajímavě. Nuda a nic než nuda. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Další devadesátkový film se Sandrou. Jak ho odlišíme? Sandra má nový účes a hraje si na romantickou verzi Bonnie a Clyda. A kupodivu to není prohra. Dnes by se to dalo zhodnotit jako taková malá příprava na Debbie a její parťačky. ()

ripo 

všechny recenze uživatele

Katastrofálna nuda. Veď ako inak by mohol skončiť klon krimi, komédie, dobrodružného a romantického filmu ... navyše so Sandrou Bulldogovou ??? ()

petaspur 

všechny recenze uživatele

Roz má se svým životem velké plány. Chce dům, rodinu, vyrážet na výlety po Evropě a místo toho všeho má - lehce nechápavého zlodějíčka Franka. Frank sice umí skvěle chytat letící vejce, ale přes tuto nezpochybnitelnou kvalitu mu osud pomalu odebírá to jediné, co od života chce - Roz. Zatímco si tito dva životní outsideři vyjasňují s ukradeným obrazem v ruce svoje city, tak kolem nich mlsně krouží policie, FBI, gangsteři i jeden vášnivý sběratel kradených děl starých mistrů. Divákovi přitom nezbývá než se pousmát několika Frankovým trefným přirovnáním a na tento pokus o cosi zkusit rychle zapomenout. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Zvykl jsem si na to, jak Sandra Bullock ve své kariéře střídá kvalitu a tady se opět o ni moc nestarala. Hlavně, že jí to slušelo. Hraje pokladní a přítelkyni nešikovného zloděje, který s obrazem několika milionové hodnoty si chce s ní splnit svoje sny o bezstarostném životě. Sandra k sobě přibrala Denise Learyho, se kterým vytvořila poněkud neobvyklý pár a vzešel z toho také poměrně neobvyklý film, který vrší úplně absurdní scény s marnými pokusy o romantiku. Vychází to, že film je poměrně originální, ale neví, jestli chce být černou komedií, romantickým filmem nebo absurdní road movie. Tahle žánrová rozkolísanost způsobila, že ani v jednom moc nevyniká a jako celek láká ke zhlédnutí právě pro své atraktivní herecké obsazení. Nápadů měl film dost, ale měl si to vše uvážlivěji rozvrhnout, než se pustil do jejich realizace. Invence pak zaniká častým střídáním žánrů, což je na jeden film až moc. Aby to všechno režisér Bill Bennett zdatně zvládl pospojovat v jednotný celek vysoké kvality, můžete rovnou zapomenout. Dopadlo to totiž podprůměrně. 40% ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Tak ono je to určite pozerateľné a aj celkom milé. Problém je však v tom, že zo začiatku je film solídne vtipný, ale postupne mu dochádza šťava. Ak by to bolo naopak, aj hodnotenie by bolo vyššie. Sandra aj Denis sa tu k sebe veľmi hodia, žena s ním zažíva síce materiálne chudobný, ale zážitkovo pomerne bohatý život a zrejme preto pri ňom stále zostáva. Naznačený milostný trojuholník je v podstate úplne zbytočný, radšej sa mal scenárista viac venovať kriminálnej linke a ďalším vtípkom. 50% ()

5150 

všechny recenze uživatele

Od roku 1994 (NEBEZPEČNÁ RYCHLOST) jsou ULOUPENÁ SRDCE jediným filmem Sandry Bullock zbytku 90. let, který se nedostal do našich kin. Nyní po zhlédnutí v tv se tomu nedivím. Jedná se totiž po všech stránkách o průměrnou romantickou komedii s krimi zápletkou, která nemá čím překvapit. Nadruhou stranu, alespoň nenudí. Denis Leary je spoluautor scénáře. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Tak tuto komediu so Sandrou som doteraz nevidel. Vlastne som ani netusil, ze existuje. A po jej pozreti nechapem, preco sa Sandra upisala takej nevtipnej sracke. Ved v tej dobe uz bola hviezda a mohla si vyberat. Mala by to byt romanticka komedia. No nejaka romantika mezi ustrednym parom tam je, ale komedia to teda nie je. Ved tam ani nie su ziadne poriadne pokusy o vtipy. Takze vo vysledku sa film neskutocne pomaly vlecie a len tak tak som ho dopozeral do konca. 2/10. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Sandra Bullock vo filme kde si chce zacestovat a naplnit zivotne sny - a to za cenu parmilionoveho obrazu. No ale nezarobilo to na seba, film zhoirel, dialogy su len obcas dobre, ale plane su kulisy. Jo a reziser Bill Bennett mi nic nehovori . 20 % ()

Rodriguez odpad!

všechny recenze uživatele

Sandra Bullock předvádí neuvěřitelně trapné herecké výkony. Romantická komedie aneb jak ukrást obraz a střelit ho za 20tis. dolarů, který doopravdy stojí více než 4mil.doláčů?! Scénář se rozplizne už po pěti minutách a dialogy jsou více než trapné až ubohé. Nezachrání to ani čtveřice grázlíků s ukradenou míchačkou a agentem FBI v patách, kterej furt říká: "Je to až moc jednoduchý". Ano! děj je jednoduchý, až svou jednoduchostí nudí. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Je to malý zábavný film a zmes šarmu, sarkazmu a nevinnosti Sandry Bullockovej. Film vie, že nie je príliš sofistikovaný alebo dôvtipný (dokonca aj policajt hovorí o svojom vyšetrovaní, že „je to príliš ľahké“). 5/10 ()

otík 

všechny recenze uživatele

Hodně podprůměrná krimi komedie s nezajímavým Learym a tradiční Bullockovou, která bez silného partnera nedokáže film utáhnout. Dost filmového času se nic neděje a když už ano, je to celé kostrbaté a nudné. ()

Mylouch 

všechny recenze uživatele

Prostince mainstreamový odpočinkový film - jednoduchý scénář v naivní režii s topornými vedlejšími rolemi, které se příliš zastínit nepokoušejí ani hlavní protagonisté (akceschopná Sandra a packalovitý Denis. Řídké náznaky hezkých slovních gagů zanikají v samoúčelné ukecanosti zbytečně dlouhých scén a korunu nasazuje obávaný český dabing. 1-2* ()

Reklama

Reklama