Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hlavními postavami příběhu jsou dobrácký i když poněkud neohrabaný zloděj Frank a jeho přítelkyně, půvabná a bezstarostná pokladní Roz. Oba by si rádi splnili své dosud nenaplněné životní sny a k tomu by jim měl pomoci ukradený obraz v hodnotě několika milionů dolarů. Vydávají se na dlouhou cestu, aby na vzdáleném ostrově obraz předali a získali za něj klíč k branám toho, co v té chvíli považují za štěstí. Jenže vedle místního elegána, který se o Roz začne na ostrově ucházet, je tu také zarputilý černý agent FBI, který už dlouho pátrá po bájném zloději uměleckých děl a tuší, že Frank a Roz by mu mohli hodně pomoci. A tuší správně. Například při hledání lupičovy velmi důmyslné skrýše v jeho luxusním domě. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (30)

cashplouch 

všechny recenze uživatele

Důležitý člověk této komedie, od kterého se vše odvíjí: spoluscénárista a představitel hlavní role - Denis Leary. Kdo zná jeho literární činnost, kterou pak předvádí na jevišti při své one-man show, moc dobře ví, jaký druh humoru je mu vlastní. Černý, drsný, ukecaný a někdy buranský, a ne každému takový humor sedne. Tento film je dost ukecaný právě díky svému hrdinovi, ale nějakou záhadou se tu moc legrace nevyskytuje. Kdo ví, kde se stala chyba. Nijak složitý příběh by totiž mohl nahrávat vtipným situacím, které by pak dotvořili herci, protože ti jsou dobří - samotný Leary, jeho partnerka Sandra Bullock, detektiv Yaphet Kotto. Některým hláškám se člověk nakonec zasměje, ale je jich tu pomálu. Vzhledem k tomu, že jinak Learyho humor beru, tato komedie se tedy nepovedla. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Zvykl jsem si na to, jak Sandra Bullock ve své kariéře střídá kvalitu a tady se opět o ni moc nestarala. Hlavně, že jí to slušelo. Hraje pokladní a přítelkyni nešikovného zloděje, který s obrazem několika milionové hodnoty si chce s ní splnit svoje sny o bezstarostném životě. Sandra k sobě přibrala Denise Learyho, se kterým vytvořila poněkud neobvyklý pár a vzešel z toho také poměrně neobvyklý film, který vrší úplně absurdní scény s marnými pokusy o romantiku. Vychází to, že film je poměrně originální, ale neví, jestli chce být černou komedií, romantickým filmem nebo absurdní road movie. Tahle žánrová rozkolísanost způsobila, že ani v jednom moc nevyniká a jako celek láká ke zhlédnutí právě pro své atraktivní herecké obsazení. Nápadů měl film dost, ale měl si to vše uvážlivěji rozvrhnout, než se pustil do jejich realizace. Invence pak zaniká častým střídáním žánrů, což je na jeden film až moc. Aby to všechno režisér Bill Bennett zdatně zvládl pospojovat v jednotný celek vysoké kvality, můžete rovnou zapomenout. Dopadlo to totiž podprůměrně. 40% ()

Reklama

Mylouch 

všechny recenze uživatele

Prostince mainstreamový odpočinkový film - jednoduchý scénář v naivní režii s topornými vedlejšími rolemi, které se příliš zastínit nepokoušejí ani hlavní protagonisté (akceschopná Sandra a packalovitý Denis. Řídké náznaky hezkých slovních gagů zanikají v samoúčelné ukecanosti zbytečně dlouhých scén a korunu nasazuje obávaný český dabing. 1-2* ()

petaspur 

všechny recenze uživatele

Roz má se svým životem velké plány. Chce dům, rodinu, vyrážet na výlety po Evropě a místo toho všeho má - lehce nechápavého zlodějíčka Franka. Frank sice umí skvěle chytat letící vejce, ale přes tuto nezpochybnitelnou kvalitu mu osud pomalu odebírá to jediné, co od života chce - Roz. Zatímco si tito dva životní outsideři vyjasňují s ukradeným obrazem v ruce svoje city, tak kolem nich mlsně krouží policie, FBI, gangsteři i jeden vášnivý sběratel kradených děl starých mistrů. Divákovi přitom nezbývá než se pousmát několika Frankovým trefným přirovnáním a na tento pokus o cosi zkusit rychle zapomenout. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Tak tuto komediu so Sandrou som doteraz nevidel. Vlastne som ani netusil, ze existuje. A po jej pozreti nechapem, preco sa Sandra upisala takej nevtipnej sracke. Ved v tej dobe uz bola hviezda a mohla si vyberat. Mala by to byt romanticka komedia. No nejaka romantika mezi ustrednym parom tam je, ale komedia to teda nie je. Ved tam ani nie su ziadne poriadne pokusy o vtipy. Takze vo vysledku sa film neskutocne pomaly vlecie a len tak tak som ho dopozeral do konca. 2/10. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (2)

  • Během natáčení Sandra Bullock zjistila, že má alergii na koňskou srst. (Ded@M@tes)

Reklama

Reklama