Reklama

Reklama

Tělo

Trailer

V napínavém thrilleru detektiv pátrá po mrtvole, jejíž tělo zmizelo z márnice. Napínavý příběh drží diváka v nejistotě, neustále ho nutí přemýšlet nad okolnostmi, proč oběť zemřela a proč následně zmizelo i její tělo. Inspektora Jaimeho dohání vlastní minulost, z čehož ho vytrhne zmizení mrtvého těla z márnice. Během vyšetřování musí Jaime zjistit, jak může mrtvola beze stopy zmizet z uzavřeného boxu a proč je jediný svědek v kómatu zapříčiněném nepopsatelným děsem. Inspektor, který je obklopen vlastními nočními můrami, podezřívá ze zmizení těla mrtvé ženy jejího manžela, novopečeného vdovce Alexe. Ten však vinu popírá. Zmizelé tělo, podivuhodné jevy... Jaime a Alex jsou vzájemně propojeni v hororu, ze kterého mrazí. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (292)

Mamutol 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je pecka. Až do poslední chvíle jsem myslel, že vím, jak to celé asi dopadne. Závěrečných 10 minut ovšem obrátilo všechno naruby. No nic, nechal jsem se nachytat, ale užil jsem si to. ()

megajalec 

všechny recenze uživatele

Tretí Paulo a opäť výborné. Výborný nápad, atmosféra, prevedenie, originalita. Režisér podhadzuje perníčky, vy za nimi slepo idete a sledujete a v závere prídete nie k perníkovej chalupke, ale cukríkovej búdke. Tento typ filmu mám hrozne rád, napínavá psychologická a detektívna krimi so zauzlenou zápletkou, ktorú sa snažím odhaľovať a vykombinovať a v závere ma tvorcovia šokujú úplným a nečakaným twistom. ()

wick 

všechny recenze uživatele

Velmi dobrý thriller, který na rozdíl od mnoha jiných podobných filmů má promyšlený děj a také závěrečná pointa je velmi povedená. ()

Majollica 

všechny recenze uživatele

Důmyslná past, jen co je pravda ... a to i na diváka, pochopitelně! Je těžké napsat něco originálního a nic přitom neprozradit. Mně se to líbilo :-) ()

O_Peki 

všechny recenze uživatele

Výborná, vynikající, úžasná záležitost. Naprosto bezchybná, originální kriminálka. Byl jsem pohlcen a na konci vyplivnut s otevřenou pusou. ..............a Belén............tu ženskou miluju. ()

Miska2712 

všechny recenze uživatele

Už dávno som si nepozrela film, od ktorého sa nemôžem odtrhnúť. Skvelé obsadenie hereckých úloh a výkonov. Celý film príjemne a zaujímavo drží diváka pri deji, pri čom po čase vznikne zápletka, kedy už ani sám divák nevie, čo je realita, čo je skutočnosť. Strašne ma tento film bavil, po celý čas som rozmýšľala, ako to predsa len dopadne a tak ako to skončilo, by si nemyslel nikto :) Som veľmi spokojná, že som si niečo takéto mohla pozrieť. ()

kolodej1 

všechny recenze uživatele

velmi zajímavý krimi příběh, oceňuji, že zdání, které divák získává během celého filmu, se v závěru zcela sesype a všechno je úplně jinak. A myslím, že se to ani endalo uhodnout. Film má napínavý průběh a ani na chvíli to není nuda. A to rozuzlení je opravdu originální. Dá se říct, že je to v podstatě taková přiznaná, inteligentní hra s divákem. Mimochodem, ta ztracená mrtvola - Mayka byla fakt na zabití, ten její způsob chápání humoru byl vskutku otřesný ()

kolly13 

všechny recenze uživatele

Tak na to se dalo dívat a sám v potemělém pokoji a cizím městě, to mělo i nádech thrilleru. Dobrý rozjezd, pak sice pokles úrovně, ale naštěstí opět směr k lepším úrovním. Být to anglicky, trošku zapojit vtip, mohlo to být hraniční. ()

LadyRainier 

všechny recenze uživatele

Možná jsem čekala víc, takže lehké zklamání ...hlavně jsem se těšila na Belén Ruedu a té tam bylo opravdu pomálu .. Jinak ale celkem vydařené ..hlavně atmosféra ..ty scény, kamera ..super ... ()

johnnie78 

všechny recenze uživatele

Heh, to byl docela nářez. Mám rád filmy, které zamotají divákovi hlavu, a tenhle ji motá od začátku do konce, a když už si myslíte, že máte jasno, tak přijde další, ještě brutálnější motanice. Tělo je temný, tíživý, depresivní a řádně mysteriózní thriller, který se zpočátku tváří jako obyčejná, jen trochu tajemnější detektivka... přiznám se ale, že to samotné rozuzlení mě během filmu asi jednou na vteřinu napadlo, že by to tak mohlo být, a zavrhl jsem to jako blbost. A ono hle :-)) ()

linger 

všechny recenze uživatele

Napinave, prekvapive, originalne. Stafetu obete si vymeni niekolko postav, na konci vyplynie otazka: tak kto je vlastne ten "zly"? Tu konkretne asi nikto a vsetci. Inak Belen Rueda uz mam zafixovanu ako spanielsku narodnu milf. ()

Saxos 

všechny recenze uživatele

Asi předchůdce filmu Contratiempo. Žádné zbytečné akční doplňky. Klady: fakt stejně dobré; stupňovaně zamotaný příběh; vše se dozvíte stejně až na konci, žádné kombinace nevyjdou, i když link jedné nejmenované osoby napovídá. ()

jirkahodr 

všechny recenze uživatele

Thriller, který má skvělou atmosféru. Ražisér si vodí diváka a přesně mu dávkuje informace tak aby ho měl na lopatě a přišel s překvapivým závěrem. Tady se potkává opravdu dobře vypointovaný scénář s režií ruku v ruce. Pro mě osobně velké překvapení, přiznávám, že mimo Almodovara španělskou kinematografii neznám a thrillery už vůbec ne. ()

TesterX 

všechny recenze uživatele

Víceméně povětšinu doby spíše průměrná, ale lehce koukatelná žánrovka, která se však začně přirozeně zamotávat a v závěru vygraduje wtfckovým rozuzlením. Ačkoliv mi ta španělština trochu leze na nervy, herci do svých rolí přirozeně zapadají a filmařsky to je na úrovni. ()

Ronkar 

všechny recenze uživatele

Od autora jsem viděl už Contratiempo, a to bylo sakra dobrý! Jak se tedy povedlo Tělo? Hoděn slušně. Z počátku jsem o kvalitě úplně přesvědčený nebyl, protože mi děj hodně připomínal jiné kriminálky, ale děj se poměrně brzy začal slušně zamotávat. Zvraty nabírají na obrátkách a atmosférou člověk občas neví, jestli jsme ještě v žánru thrilleru, nebo se nám do toho zamotá i horor. Více méně film drží napětí a vrství otázníky, nad kterými divák dumá a snaží se přijít, kdo v tom celém kolotoči hraje špinavou hru. Na koho. A proč. No, a pak přijde závěr a dívák najednou pochopí, že ten kdo by chytře zmanipulován byl on sám. Pointa je hodně dobře zmáknutá a zapadne v ní na místo úplně vše. A v tom je celé kouzlo snímku. Podobné příběhy buď pointa vynese, nebo pošle celý příběh do kytek. Tady naštěstí platí to první. Kvalitní, atmosférické a chytře vystavěné. Dílčí chyby se najdou. Někomu může vadit překombinovanost, jinému srdceryvné scény, ale jako celek je Tělo zábavně napínavá jízda. ()

bonovox 

všechny recenze uživatele

Skvelá kriminálka ako inak zo španielskeho prostredia. Výborne budované napätie a na konci prekvapivé rozuzlenie. Skvelé... ()

Reklama

Reklama