Reklama

Reklama

Tělo

Trailer

V napínavém thrilleru detektiv pátrá po mrtvole, jejíž tělo zmizelo z márnice. Napínavý příběh drží diváka v nejistotě, neustále ho nutí přemýšlet nad okolnostmi, proč oběť zemřela a proč následně zmizelo i její tělo. Inspektora Jaimeho dohání vlastní minulost, z čehož ho vytrhne zmizení mrtvého těla z márnice. Během vyšetřování musí Jaime zjistit, jak může mrtvola beze stopy zmizet z uzavřeného boxu a proč je jediný svědek v kómatu zapříčiněném nepopsatelným děsem. Inspektor, který je obklopen vlastními nočními můrami, podezřívá ze zmizení těla mrtvé ženy jejího manžela, novopečeného vdovce Alexe. Ten však vinu popírá. Zmizelé tělo, podivuhodné jevy... Jaime a Alex jsou vzájemně propojeni v hororu, ze kterého mrazí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (292)

akisha 

všechny recenze uživatele

SPOILERY! Škoda, že hlavními hrdiny byl nesympatický zarostlý jeliman, fúrie a cholerický detektiv s vizáží Chucka z Better Call Saul, aspoň jeden sympoš by neškodil. Hlavní problém pro mě ale byl, že jsem čekala asi něco jiného - hlavně ne to, že se příběh v reálném čase odehrává snad na prostoru jediné noci a dne, a taky že co se týče "who did it" jsou karty rozdány od začátku - nemyslím, že to bylo zvlášť nutný, taky mohli chvíli mlžit. Jinak ale spokojenost - pozornost to udrží, Belén Rueda je skvělá mrcha a pointa mě nijak nezklamala. V dnešní době totiž už VŠECHNO bylo napsáno a zfilmováno, a jen Agatha Christie vymyslela snad všechny možné detektivní postupy od "byl to sám vypravěč" po "byli to všichni" atd., takže tenhle motiv pomsty mi přišel rozhodně lepší, než například nějaká ta rozdvojená osobnost. Jasné 4 *. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,NIC NENAPRAVÍ NÁSLEDKY NAŠICH ČINŮ. DŘÍVE ČI POZDĚJI NĚKDO POŽÁDÁ O SPLACENÍ DLUHU.“...... /// Taky vás zajímá, co může vyděsit nočního hlídače v márnici? Odpověď zní: když se téměř dokonalej zločin mění v dokonalej! Tak s tímhle si fakt vyhráli! Příběh vodsejpá, indicie střídají důkazy, mrtvola není mrtvá, podezřelej už není podezřelej… no prostě všichni, kteří můžou neobvyklý kombinace, by mohli bejt minimálně při první projekci spokojeni. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Bavěj mě filmový šachy. 2.) Možná mě nebavěj šachy, ale vo to víc si užívám hru na čuráka. 3.) Thx za titule ,,Ergulis“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ * ()

Reklama

TedGeorge 

všechny recenze uživatele

Spíš detektivka stříhnutá hororovejma situacema. Ale jaká detektivka. V komentářích na CSFD se to hemží spoilerama. Já vám jenom řeknu, že je to jeden z těch filmů, kde závěrečná pointa převrátí vše předcházející a vyrazí vám dech. Ano, těch možnejch řešení není tolik a pokud si jich před sebe před sebe 5 položíte, tak jedno z nich to bude. Ale rozhodně se to nehádá lehko a na konci budete mít na tváři širokej úsměv. A o co vlastně jde? Z márnice v noci vyběhne k smrti vystrašenej noční hlídač a srazí ho auto. Přežije a policie začne vyšetřovat, co se vlastně stalo. Následně zjistí, že z márnice zmizelo tělo jedné ženy... 8/10 ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

3,5*/5...Španieli sú pre mňa jasnou jednotkou, čo sa týka "filmového napätia". El Cuerpo je ďalším podareným dielkom, hoci také pecky ako Mientras Duermes alebo Ojos de Julia ostávajú neprekonané. Pozeranie filmu a odokrývanie ďalších záhadných odkazov je skvelé- výborná paranoja, neistota, "čo bude ďalej...". Záverečná pointa je síce prekvapivá, ale zároveň svojou absolútne zbytočnou popisnosťou zabíja celkový dobrý dojem z filmu až natoľko, že čím viac sa človek nad tým začne zamýšlať (čo je samozrejme chyba!:) tak zisťuje, že pozeral vlastne riadnu hovadinu. A celá tá atmosféra a dobrý dojem akosi vymizne. Záver za ** , všetko ostatné za silné ****! ()

salahadin 

všechny recenze uživatele

Film, který si hraje s jediným protagonistou - divákem. Nechat se takhle necelé dvě hodiny vláčet a napínat je zábava. Mayka Villaverde by mohla býti jednou z TOP hororových postav. Jen kdyby její El Doméstico uměl líp šoférovat. Více takových filmů! Takže - celý film stál vlastně na tom, zda se Adam zblázní do své Evy? A kdyby to nevyšlo? Byl by nějaký plán "B"? Áno, áno, souhlasím, je to vykroucené až na dřeň a tak přitažené za vlasy, že vám ten chomáč zůstane v ruce. Ale když přijmete pravidla hry a fakt, že vás rejža jen umně vodí za flígr, pak dostanete zážitek s neodolatelnou atmosférou, spirálou pádu jednoho zlatokopa a dvěma herečkami z kategorie "stojí za hřích". ()

Galerie (28)

Zajímavosti (2)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v katalánskej metropole Barcelona. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama