Reklama

Reklama

Obsahy(1)

MANOLITO GAFOTAS je adaptace stejnojmenné španělské knihy (Manolo Brejloun). Jedná se o jakési španělské Mikulášovy patálie. Manolo, ještě základní školou povinný, je hlavní vypravěč příběhu a jako každá důležitá osobnost na světě, je velice hrdý na svojí přezdívku „Brejloun“. Žije se svou maminkou, mladším bráškou a dědečkem v bytě v madridské čtvrti Carabanchel. Jeho otec, který se jmenuje také Manolo, pracuje jako řidič kamionu, který se také jmenuje Manolo. Malý Manolo svého otce nevidí často, jelikož ten je stále za volantem svého trucku. Když nyní přijme další jízdu, hned po té, co se po dlouhé době vrátil domů, je doma oheň na střeše. Řešení však na sebe nenechá dlouho čekat – malý Manolo pojede s tatínkem. Aniž by to tušil, odjíždí na svojí životní jízdu, na kterou nezapomene ani on, ale ani jeho tatínek ani ostatní… Dostane otce do problémů, když se mamince po telefonu zmíní, že se tatínek velice přátelsky bavil s pěknou servírkou, a sám se dostane do problémů, když si omylem nastoupí do jiného kamionu – což ovšem zjistí až po několika hodinách jízdy… Těšte se na divokou jízdu malého Manola, jeho rodiny a kamarádů! (Estrecha)

(více)

Recenze (2)

dzej dzej 

všechny recenze uživatele

Rošťácký dětský film, který má snad každá větší národní kinematografie... Příhody Manolita Gafotase (Manolita Berjlouna nebo Brejlovce), jeho přátel (např. Orejón - Ušatec) a jeho povedené rodinky na začátku prázdnin v madridské periferní čtvrti Carabanchel. ()

Estrecha 

všechny recenze uživatele

Celkem zdařile kopíruje knížku, takže koho bavil Manolito Gafotas na papíře, myslim, že film stojí za to. Ti co Manolita neznají, jedná se o jakési ŠPANĚLSKÉ MIKULÁŠOVI PATÁLIE..... ZAJÍMAVOST: Stejně jako ve filmu Barrio, Manolito Gafotas se také odehrává ve čtvrti Carabanchel "uprostřed" Madridu.... Možná by stálo za to se tam jet podívat:))) ()

Reklama

Reklama