Reklama

Reklama

Osamělý běžec

(neoficiální název)
  • Itálie Lone Runner (více)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Dcera vládce pouštního království byla unesena a o tučné výkupné soupeří několik band desperátů. Jedinou šancí pro sličnou princeznu a zoufalého krále je mýtický hrdina toulající se pustinou, všem známý jako Osamělý běžec. (J.Connor)

Recenze (2)

J.Connor 

všechny recenze uživatele

Malované covery tradičně slibují okázalou akční jízdu, ale realita je, rovněž tradičně, úplně někde jinde, a to v nudném a levném brakovém filmu. Na druhou stranu Deodato nikdy nebyl úplný céčko, film má docela solidní výpravu, když byl natáčen v Maroku a ne někde na výsypce za Římem, slušnou kameru - pořád samý zpomalovačky a podhledy a pár slušných kaskadérských výkonů na koních. A opakující se synťákový motiv signora Cordia je až otravně návykový. Ani ti herci nejsou zas tak strašní, ale všechny zmíněné klady samozřejmě uvádím v rámci množiny béčkového italského filmu. Lone Runner mohl být vlastně velmi zábavným béčkem, ale nohy mu nakonec podráží hlavně otravný a silně podprůměrný scénář, kdy je princezna neustále unášena nějakou bandou, Miles jí zachrání, načež je přechytračen a vše začíná asi pětkrát nanovo. V Čechách dostupné v minulosti s rychlodabingem, kde probleskuje řada fórů, např. trio hrdinů nazýváno Garrigue, Amálka a pan Králíček. P.S. Pokud by snad někdo měl náladu na italské béčko z pouště s americkou béčkovou hvězdou, doporučuji o dva roky staršího Tuarega od Castellariho. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Ruggero Deodato - reziser, ktoreho meno zasvietilo a zhaslko s  jedinym jednym filmom - Cannibal Holocaust.  Po tom uz nic schopne nenatocil. 5 % ()

Reklama

Reklama