Reklama

Reklama

Eddie (Whoopi Goldberg) je řidičkou limuzíny v New Yorku a oddanou fanynkou basketbalového týmu Knicks. Její oblíbený tým má poslední dobou potíže. A tak jeho nový majitel uspořádá neobvyklou soutěž. Kdo ji vyhraje, stane se čestným trenérem. Eddie zvítězí. Když některé z jejích nezasvěcených rad začnou vycházet, majitel týmu v ní uvidí příležitost získat dobrou publicitu. Eddie dostává místo trenérky na plný úvazek. Jenže majitel se chystá tým, který je najednou ohromně populární, přesunout do jiného města. (TV Prima)

(více)

Recenze (20)

Radyo 

všechny recenze uživatele

Basket miluju, ale ještě jsem o něm neviděl žádný opravdu super film. Tahle komedie není výjimkou. Whoopi má talent buď vzít roli v naprostém hitu, nebo v propadáku. Nic mezi tím. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Whoopi Goldberg jede a v podstatě vtipně nereálný příběh se veze v jejích černých vlasech a nekonečném úsměvu. V mnohém tu je cítit Sestra v akci, ale Whoopi je prostě svá a tak dokáže jinak obyčejnou komedii vytáhnout aspoň o kus výše. Bohužel na vše nestačí, takže jako pouhá oddechovka ano, jako něco víc, ani náhodou:). Ohledně basketu vede a filmovému světu vládne Coach Carter. ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Sotva jsem tuhle komedii ze sportovního prostředí dokoukal. Whoopi Goldberg a vše kolem ní bylo tak nesnesitelné, až to bolelo. Film, potažmo komedie o basketbalovém týmu NY Knicks neslibovala pro mě nic, než si odškrtnout další položku ve svém seznamu filmů. Jenže je to ještě horší, než jsem čekal. Goldberg hraje fanynku týmu, která se dostane k trénování týmu NBA!!! Kdo tohle vymyslel, je opravdu magor. To už je snažší hodit si trojku s Theronkou, Foxicí a Heardovkou, než komandovat tým dvoumetrových habánů. A ten film se opravdu tváří tak, jakoby se tohle mohlo stát. Pochopitelně mně bylo jedno, jestli tým vyhraje nebo nevyhraje. Hlavně jsem si přál konec. Horší film se jen tak nenajde. 0% ()

Derek 

všechny recenze uživatele

pozrene opat po rokoch (prvy raz som to videl v kine, ako zakladkari sme hravali basketbal tak som si komediu z prostredia nba nenechal ujst). whoopi bola zaciatkom 90tok na vrchole popularity (oskar za ducha a moderovanie ceremonialu tiez) a i vdaka nej je eddie ako tak uchadzajuca jednohubka slapajuca na popularite sportovych komedii ktore boli v kurze. bonusovy bod za mnozstvo skutocnych nba hviezd z tej doby (rodman ci vlade divac). ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

Nevím ani proč, ale já prostě komedie 90´let s Whoopi Goldberg žeru. Jsou lehké, nenásilné a hlavně inteligentně vtipné. Hlavně si užívám témat nápravy slavných a bohatých náfuků, což se tady povedlo na výbornou. Mimo to, příběh se odehrává ve sportovním prostřední, což je také blízko mému srdci. Knicks prostě jedou. ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Docela nereálná pohádka o tom, kterak to hubatá taxikářka dotáhla až na kouče v NBA. Kdysi jsem měl tenhle film fakt rád, ale kdysi jsem si taky myslel, že je Goldberg skvělá herečka. Ale i díky fain hláškám se dá Eddie jednou za čas v klidu přežít. ()

helloween93 

všechny recenze uživatele

Basket nemám rád, ale tahle komedie se dala zvládnout hlavně díky Whoopi Goldberg, která film táhne. Jinak vás příběh ničím nepřekvapí, tým namyšlených looserů, kteří se pod coachováním Whoopi postupně zvednou. Kamenem úrazu filmu je konec, kdy tým NY Nicks projde do play-off, z prodeje týmu sejde a film končí, takže příběh zůstal trochu na půli cesty. Proto ty 2*. ()

tranquill 

všechny recenze uživatele

"Tohle je to nejlepší, co se mi kdy stalo, a ani se to nestalo mně!" Pohodová sportovní komedie s Whoopi, rozhodně s ní nemám problém jako většina zde hodnotících. "Ivan se nepohnul!" ()

Jerris008 

všechny recenze uživatele

Whoopi mám celkem ráda, pokud nevřeští a neztrapňuje se, jelikož to se v tu chvíli stydím za ní, protože vím, že má na víc. To samé mě provázelo i tímto filmem, kdy ze začátku jsem se za ní styděla, ale postupně na sobě mákla a v závěru už to byla zase ta, kterou mám ráda. Film ale bohužel celkově nebaví, člověk se nezasměje a jen kouká a poslouchá samé klišé, takže dávám 2* za vzestup Whoopi během filmu. ()

RPGman 

všechny recenze uživatele

Při filmu jsem se snad vůbec nesmál. Tak nevěrohodné basketbalisty jsem ještě neviděl a to to hraju už docela dlouho. ()

Reklama

Reklama